Atredo

120 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Atredo kommer från 120 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Atredo:

TrustPilot (120)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Atredo har en enkel och smidig reklamationsprocess där man inte alltid behöver returnera produkten, vilket är bekvämt för kunderna. Tyvärr inkluderas ingen retursedel i förpackningen, vilket kan vara besvärligt om man behöver skicka tillbaka något. (60%) Returnpolicyen verkar vara generös baserat på bra priser och möjlighet till återköp. (80%) Kunder rapporterar att reklamationen är enkel även om produkten behöver skickas tillbaka. (70%)

“Det kostar 179kr för att göra en retur”

“Ingen retursedel. Tar massa tid att fylla upp returformulär och skriva ut den. Beställaren står själv för bekostnaden av retur. Bestämde att behålla beställningen även om jag inte är nöjd med kvalitet.”

“Enkel reklamation och slapp returnera produkten”

“Snabb och korrekt hantering”

👍 7   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Kund - 14 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Det kostar 179kr för att göra en retur

Theodoros Vragkos - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Ingen retursedel. Tar massa tid att fylla upp returformulär och skriva ut den. Beställaren står själv för bekostnaden av retur. Bestämde att behålla beställningen även om jag inte är nöjd med kvalitet.

Daniel - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Produkten är undermålig
  • Fästanordningen för mobilen är krånglig med svåra vred
  • Kulan för mobilen är för lös och mobilen sitter inte stabilt
  • Enkel reklamation och slapp returnera produkten

Gamlebo - 23 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och korrekt hantering