OmdömesStälle

  Recensioner Tidningskungen

  Ännu idag finns det väldigt många som föredrar att läsa en fysisk tidning framför en elektronisk dator som finns i mobilen eller på datorn, det är liksom en viss charm att få bläddra bland sidorna och upptäcka alla nyheter eller annan intressant information. Men var ska man hitta dessa fysiska tidningar? Ska man gå till en kiosk eller en fysisk butik och välja ut den tidningen man vill ha, eller kan man kanske beställa den via nätet och vänta på att den ramlar ner i postlådan. Jo, man kan skaffa sig en tidningsprenumeration via nätet och efter det kommer det med jämna mellan rum att infinna sig en tidning som du valt i din postlåda. I Sverige och även i andra delar av Norden och Europa finns det ett flertal olika företag som erbjuder tidningsprenumerationer, och ett av dessa företag är Tidningskungen.

  Men kan man på något sett på förhand se om man alls kommer att bli nöjd? Och kommer tidningen verkligen att ramla ner i postlådan då det är lovat att den ska göra det? Det är frågor som är svåra att veta på förhand, men en sak man kan göra är att läsa andra personers recensioner om företaget.

  Mer information om Tidningskungen

  Företaget lanserade och grundades under 2001 och finns idag representerat i Sverige, Norge och Finland. Årligen förmedlar Tidningskungen över en halv miljon prenumerationer i Norden, och de började med hela sitt företaget eftersom de ville slå de stora drakarna på deras egen hemmaplan. Tidningskungen ägs av Adlibrisgruppen men de arbetar och verkar oberoende med ett stort antal förlag.

  Info om tidningar.

  Vad erbjuder Tidningskungen sina kunder?

  Tidningskungen erbjuder (som namnet) tidningar, och alla prenumerationer hos dem är tidsbestämda vilket betyder att prenumerationen kommer att avslutas automatiskt efter att du har fått de nummer du har beställt. Tidningskungen erbjuder olika kategorier på tidningar som tex inredning, barn, bil och motor, trädgård, fritid och äventyr etc. Och på hemsidans första sida kan man se vilka tidningar som är de mest populära och även vilka som är helt nya på hemsidan. Betalningsalternativen som man kan välja mellan på hemsidan är kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken och på varje produkt som säljs hos företaget gäller en 14 dagars ångerrätt. Vill man returnera sitt köp ska man kontakta företagets kundservice.

  Tidningskungen har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden, samt att man kan köpa presentkort hos dem och ge bort till någon.

  Hur kan man komma i kontakt med Tidningskungen?

  Om man undrar över något finns det en flik på företagets hemsida som heter ”FAQ” där de allra vanligaste frågorna finns ställda, man kan kolla in där om man har några funderingar. Men om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det via telefon eller e-post. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation av någon orsak ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du handlat någon prenumeration hos Tidningskungen? Om ja, skriv gärna en egen recension.

  Tidningskungen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tidningskungen

  Din recension

  FAQ

  Är Tidningskungen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tidningskungen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tidningskungen?

  Tidningskungen är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Postningstjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Tidningskungens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.