Svenska Alarm

Alla recensioner

Svenska Alarm

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

D
Daniel Karlsson
Absolut skit... Jag försökte redan förra året säga upp mina tjänster, fick då betala en sista faktura. Iår kommer det en till och då påstår dom att dom inte fått in någon uppsägning. Ren skit! Hål...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fullständigt larmpaket

  Absolut skit...
  Jag försökte redan förra året säga upp mina tjänster, fick då betala en sista faktura. Iår kommer det en till och då påstår dom att dom inte fått in någon uppsägning. Ren skit! Håll er borta för gudsskull. Dom LURAR ER!


Andra personer tittade också på

Logo Värmepumpshopen

Värmepumpshopen

0 recensioner

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det v...

Logo Rover

Rover

0 recensioner

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedle...

Logo Dorunner

Dorunner

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Logo HittaMäklare

HittaMäklare

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Svenska Alarm

Att känna sig trygg och säker i sitt eget hem är något som alla verkligen vill, det är även något som alla i världen borde ha tillgång till. Men på många platser i världen så är det tyvärr inte så, vissa personer känner sig rädda och otrygga var den befinner sig; oberoende om det är hemma, i bilen eller om du är ute och går med hunden. Detta är väldigt tråkigt men det finns saker man kan göra för att man kanske känner sig lite säkrare. Något man kan göra att till exempel ha på sig en överfallspray som man kan använda om man känner behovet av det, men det finns även andra saker man kan göra som att till exempel lägga upp ett larm i hela sitt hem för att skydda sig själv, sin familj och alla saker som man äger och har. På den svenska marknaden finns det olika företag som erbjuder olika sorters larm men ett av dessa företag är Svenska Alarm. 

Frågor som har med tex frakt, leverans, returer och reklamationer att göra kan man finna svarat på genom att läsa andra personers recensioner. Personer som redan har någon erfarenhet med företaget i fråga. 

Mer information om Svenska Alarm
Under 2009 grundades och lanserades hela bolaget i Sverige, och än i dag ligger huvudkontoret i Malmö. Idén till företaget kom till då en av företagets grundares mamma hade inbrott i sitt hus under 2008, efter det grundades sedan företaget Svenska Alarm ett år senare. Företaget har i dag flera anställda samt att de har tagit fram en app till mobilen som deras kunder kan använda sig av. 

Vad erbjuder Svenska Alarm sina kunder?
Företaget Svenska Alarm erbjuder sina kunder flera olika sorters alarm. Dessa olika alarm är tex inbrottslarm, villalarm, hemlarm, kameralarm och så vidare. Kundera har möjligheten att välja vilket larm de vill ha inne på hemsidan, där de även sedan betalar och beställer själva larmet. När kunden har valt vilket larm som hen vill ha till sig själv och sin familj så kan hen beställa det, och sedan inom någon dag dyker företaget upp hos kunden och hjälper till att installera det nya larmet. 

Hur kan kundtjänsten hos Svenska Alarm nås? 
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så har kunderna möjligheten att göra det antingen genom telefon, via e post eller så kan kunden chatta med dem live direkt inne på företagets hemsida. Inne på företagets hemsida finns det information om till exempel frakt, returer, reklamationer och så vidare. Skulle kunden möjligtvis vara i behovet av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med ditt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget Svenska Alarm? Om du har det kan du gå in på hemsidan omdomesstalle.se där du kan skriva en alldeles egen recension där du berätta vad du tyckte om företagets kundtjänst hur de hanterade eventuella reklamationer, och hur det fungerade om man ville returnera någon produkt. 


En video från företaget Svenska Alarm.