OmdömesStalle

  Recensioner Trivago

  Att resa

  är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. Ett av dessa företag är Trivago.

  Hur fungerar onlinetjänsten som Trivago erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning via Trivago? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om Trivago

  Företaget grundades och lanserades under 2005 i Tyskland och i dag har företaget 1 200 personer anställda. Trivago är en onlinetjänst som jämför olika priser på övernattningar på antingen hotell, vandrarhem samt bed & breakfast. Varje månad har Trivago 120 miljoner besökare på sin tjänst och de är i dag verksamma på 52 internationella plattformar.

  Vad erbjuder Trivago sina kunder?

  Inne på företagets hemsida och tjänst kan kunderna använda sig av sökfunktionen där de kan fylla i var de skulle vilja bo, när de ska ut och resa och även hur många personer det är som ska ut och resa. Trivago erbjuder sina kunder även ett magasin där de kan läsa om olika resmål, restips och information och villkor om olika resor. Då kunderna använder tjänsten och kolla bland olika resmål och övernattningar så kan hen även använda sig av olika filter för att hitta ett hotell etc. De olika filtren är tex pris, betyg och rekommenderat, avstånd och rekommenderat och så vidare. Kunderna har även möjligheten att bli medlem hos Trivago. Detta betyder att de kan hålla koll på sin resa via sitt medlemskap samt att de kan avboka resan om det skulle uppstå en sådan situation.

  Ett nyhetsbrev erbjuder Trivago sina kunder. Kunderna kan då prenumerera på brevet och sedan få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna nå Trivago?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du bokat hotell eller annan övernattning via Trivago? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten.


  Olika resetips.

  Två man kort, men en hemlig gäst!

  Trivago
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Trivago

  Din recension

  FAQ

  Är Trivago ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Trivago. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Trivago?

  Trivago är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Stadsresor, Sol & All-Inclusive. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trivago gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.