Trivago

Alla recensioner

Trivago

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Risskov
Risskov
1 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Momondo
Momondo
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien e...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med
Club Med
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Trivago

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. Ett av dessa företag är Trivago. 

Hur fungerar onlinetjänsten som Trivago erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning via Trivago? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer om Trivago
Företaget grundades och lanserades under 2005 i Tyskland och i dag har företaget 1 200 personer anställda. Trivago är en onlinetjänst som jämför olika priser på övernattningar på antingen hotell, vandrarhem samt bed & breakfast. Varje månad har Trivago 120 miljoner besökare på sin tjänst och de är i dag verksamma på 52 internationella plattformar

Vad erbjuder Trivago sina kunder?
Inne på företagets hemsida och tjänst kan kunderna använda sig av sökfunktionen där de kan fylla i var de skulle vilja bo, när de ska ut och resa och även hur många personer det är som ska ut och resa. Trivago erbjuder sina kunder även ett magasin där de kan läsa om olika resmål, restips och information och villkor om olika resor. Då kunderna använder tjänsten och kolla bland olika resmål och övernattningar så kan hen även använda sig av olika filter för att hitta ett hotell etc. De olika filtren är tex pris, betyg och rekommenderat, avstånd och rekommenderat och så vidare. Kunderna har även möjligheten att bli medlem hos Trivago. Detta betyder att de kan hålla koll på sin resa via sitt medlemskap samt att de kan avboka resan om det skulle uppstå en sådan situation. 

Ett nyhetsbrev erbjuder Trivago sina kunder. Kunderna kan då prenumerera på brevet och sedan få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten.

Hur kan kunderna nå Trivago?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du bokat hotell eller annan övernattning via Trivago? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. 


Olika resetips.