Supersavertravel Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Supersavertravel

20% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

P
Pia Johansson
UNDVIK! Dom stjäl dina pengar! Om det blir avbokningar, inställt flyg, ombokning eller annat strul så är det helkört att få tillbaka pengarna. Bolaget helt enkelt vägrar att betala tillbaka. Dom st...Läs vidare
S
Sundeep
Its a scam. If you buy tickers and you need to re-book, consider your money lost.Läs vidare
B
Bengt
Blev blåst på återresan som jag fick betala själv.Alla kontaktförsök fördröjes och besvaras med nonsensbesked"vårat team jobbar med frågan" Utpräglat scammerbeteendeLäs vidare
M
Mohammed mutahar
Dålig kundservice. Någon svarade snabbt i sitt samtal, men svarade aldrig helt på min fråga och kopierade svaren som om jag inte förstod vad de sa. Orimlig avgift för ombokning/ingen bokning. Jag b...Läs vidare
D
David
Undvik! Flygbolaget bokade av utresa, och det var helt omöjligt för Supersavertravel att boka om mej på vare sej annat Flygbolag, eller med samma bolag till annan destination. Har begärt Refund"Läs vidare

Alla recensioner (41)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygresa till Spanien 2020

  UNDVIK! Dom stjäl dina pengar! Om det blir avbokningar, inställt flyg, ombokning eller annat strul så är det helkört att få tillbaka pengarna. Bolaget helt enkelt vägrar att betala tillbaka. Dom stjäl dina pengar..utan att skämmas! Skulle rest till Spanien april 2020 som blev inställd pga covid. Över 3 år sen! Efter att i 3 år försökt få någon form av kontakt via samtal,chatt,mail så ger jag upp! Orkar inte sitta i timslånga telefonköer längre för att till slut få luren slängd i örat av nån indier som inte kan engelska. Har hänt många ggr. Dom har stulit mina 7000 kr! BOKA VERKLIGEN INTE!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Air Tickets

  Its a scam. If you buy tickers and you need to re-book, consider your money lost.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygresa Luleå-Manila ToR

  Blev blåst på återresan som jag fick betala själv.Alla kontaktförsök fördröjes och besvaras med nonsensbesked"vårat team jobbar med frågan" Utpräglat scammerbeteende


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  biljett

  Dålig kundservice. Någon svarade snabbt i sitt samtal, men svarade aldrig helt på min fråga och kopierade svaren som om jag inte förstod vad de sa. Orimlig avgift för ombokning/ingen bokning. Jag bokade en biljett med försäkring och vi ville ändra dag för biljetten, de svarade mig inte, eftersom alla överförde mig till en annan person, och så vidare, och några av dem lägger på samtalet, den sämsta service jag har fått i mitt liv


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygresa

  Undvik! Flygbolaget bokade av utresa, och det var helt omöjligt för Supersavertravel att boka om mej på vare sej annat Flygbolag, eller med samma bolag till annan destination.
  Har begärt Refund"


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Resa

  Vi betalade 3000kr för flyggskatten när vi egentligen skulle betala 192kr.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Resa

  Jag köpte en resa till Spanien genom supersavertravel och jag ångrar det.
  Anledning till att jag ångrar mig är för att supersavertravel lurat mig på flygskatten och andra tjänster som de erbjuder till kunder.
  Jag skulle rest till palma med frun, två barn, ett av barnen är ett spädbarn och den äldsta 4år från Stockholm med Eurowings och resan hem till sverige med SaS. Enligt skatteverket, barn under två är inte betalningsskyldiga för flygskatten. Vi dubbelkollade också med eurowings och sas som bekräftade att den totala skatten är 0 kr och eurowings debitterar 192kr. Vi fick vänta i över 4 timmar i telefon för att nå supertravel och ens kunna prata med någon som arbetar där men på grund av avsaknad av service så kopplades samtalet bort till slut när vi äntligen fick tag i en person som arbetar där men han förstod inget av det vi sa och kopplade därefter bort vårat samtal. Vidare kontaktade vi klarna som så länge har pausat fakturan som vi annars skulle betalat. Man hamnar mellan stolarna här och att supertravel är en så oseriös aktör som vi dessutom betalat extra för bland annst avbokningsskydd visar sig inte vara giltigt trots bevis via kvitto- detta under all kritik! Vi riktar en stor noggrannhet till alla er resenärer som bokar via de att dubbelkolla vad ni egentligen betalar för.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ticket

  Never ever buy a ticket from them. They never answer your call. I waited for 3 hours and then he said Hello and cut the call off, I waited for another three hours and got no response.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  VARNING BEDRÄGERI FÖRETAG!

  Betalat för biljetter. Fick hjälp med att boka om biljetten via telefon efter 3 timmars telefon kö (hade från början köpt ombokningsbar biljett). Betalar mellan skillnaden på den nya biljetten via en länk medans jag fortfarande är i telefon med dom. När de är klart säger de att bekräftelse kommer inom 24 timmar.
  När den väl kom hade de INTE bokat de nya datumet utan det var en bekräftelse på den gamla biljetten. Ringde upp direkt och de hävdar att de ska boka min biljett och jag ska inte oroa mig. Nu 13 dagar senare har jag fortfarande inte någon biljett!! Jag har ringt dom varje dag men man blir bara runt bollad till dåligt engelsk talande personer som inte fattar vad man säger och inte hjälper en överhuvudtaget. Har bett dom boka min biljett som jag har BETALAT för!! Men ingenting händer. Nu närmar sig resan snabbt och jag står utan biljett. Ringer och ringer dom men de vägrar hjälpa. Jag ringde flygbolaget, de sa att de är resebyrån som måste bekräfta biljetten och boka… de kan se att jag har en biljett men jag är inte med på flyget eftersom resebyrån inte vill bekräfta. Har åter igen ringt Supersavertravel angående detta och de säger att det ska koppla mig vidare men kommer bara till de Engelska talande personerna som säger att det ska föra ärendet vidare och att någon kommer kontakta mig. Varje gång jag ringer är det samma sak. Och telefon kö tiden är nästan alltid 2-3 timmar. Ingen har kontaktat mig fast att jag ringt varje dag och vill ha hjälp. De går inte att få tag på dom via Mail och deras chatt säger bara ”ring kundtjänst”.

  Kommer nu bli tvungen att köpa samma biljett för andra gången genom flygbolaget istället och Supersavertravel sitter på mina pengar och biljett. Enligt flygbolaget är biljetten fullt bokningsbar, Supersavertravel behöver bara bekräfta den, då den redan är betalad. Flygbolaget förstår inte heller varför de inte bokar den och jag är rasande! Det är bedrägeri rakt av!

  Blir polisanmälan och anmälan till Arn.

  Akta er för detta bolag!!! Akta er!!
  Ska man bara boka själv online går allting bra.. men minuten du vill göra en ändring eller avboka så är det helt kört.

  Och det tragiska är att det är tillåtet i Sverige att bedriva verksamheter som bokstavligen själ pengar. Helt sjukt!!

  VÄRSTA SOM FINNS (0,1/5 stjärnor)
  Reste utomlands, hade förköp 2 st väskor à 400 kronor via supertravel (20kg vardera)
  Men väl innan hemresan står det att jag måste checka in och debiteras av flygbolaget för bagage på nytt 5 timmar innan avresa!

  Försökt att kontakta bolaget i 3 veckor nu. Ringde och då kopplad till en engelsktalande representant efter 3 timmar i kö (suck). Väl framme för att få tillbaka för att samtala med någon som kan hjälpa mig, hänvisar denne mig till ett mejladress som icke fungerar.

  Vad gör man? Verkligen beskviken över det rena STÖLDET.
  UNDVIK!!!


  ANMÄLLER TILL ARN + POLISANMÄLA!!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bedragare

  Aldrig mer. Ja har köpte en resa till Brasilien med hela familjen. De säger att flygbolag har avbokade resa. Har betalat avgift till dem för att boka en annan flyg (fast det var inte mitt fel), jag har ringde flera gånger, mailade flera gånger och de bokar inte en annan flyg till oss. Alltid med något ursäkt. Det är mer en månader jag försöker lösa det, men de bara luras och luras.
  Synd att i Sverige finns inte någon myndigheten som skulle kunna förbjuda såna företag att vara i marknaden.


Andra personer tittade också på

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 recensioner

Att resa är något som de allra flesta tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till södern med hela familjen en g&ari...

Logo Reseguiden

Reseguiden

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Kiwi

Kiwi

1 recensioner

När var du senast ut och resa? Är du kanske en sådan person som gillar att flera gånger under året åka på m...

Logo flyghjälp

flyghjälp

1 recensioner

Om man ska ut och resa, och i synnerhet ut och flyga så kan det vara så att man hamnar i en situation som man inte alls hade räkna...