Supersavertravel

Alla recensioner

Supersavertravel

19% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mohammed mutahar
Dålig kundservice. Någon svarade snabbt i sitt samtal, men svarade aldrig helt på min fråga och kopierade svaren som om jag inte förstod vad de sa. Orimlig avgift för ombokning/ingen bokning. Jag b...Läs vidare
D
David
Undvik! Flygbolaget bokade av utresa, och det var helt omöjligt för Supersavertravel att boka om mej på vare sej annat Flygbolag, eller med samma bolag till annan destination. Har begärt Refund"Läs vidare
V
Venos
Vi betalade 3000kr för flyggskatten när vi egentligen skulle betala 192kr. Läs vidare
A
Amid
Jag köpte en resa till Spanien genom supersavertravel och jag ångrar det. Anledning till att jag ångrar mig är för att supersavertravel lurat mig på flygskatten och andra tjänster som de erbjuder...Läs vidare
N
Naim
Never ever buy a ticket from them. They never answer your call. I waited for 3 hours and then he said Hello and cut the call off, I waited for another three hours and got no response.Läs vidare

Alla recensioner (42)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  biljett

  Dålig kundservice. Någon svarade snabbt i sitt samtal, men svarade aldrig helt på min fråga och kopierade svaren som om jag inte förstod vad de sa. Orimlig avgift för ombokning/ingen bokning. Jag bokade en biljett med försäkring och vi ville ändra dag för biljetten, de svarade mig inte, eftersom alla överförde mig till en annan person, och så vidare, och några av dem lägger på samtalet, den sämsta service jag har fått i mitt liv


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygresa

  Undvik! Flygbolaget bokade av utresa, och det var helt omöjligt för Supersavertravel att boka om mej på vare sej annat Flygbolag, eller med samma bolag till annan destination.
  Har begärt Refund"


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Resa

  Vi betalade 3000kr för flyggskatten när vi egentligen skulle betala 192kr.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Resa

  Jag köpte en resa till Spanien genom supersavertravel och jag ångrar det.
  Anledning till att jag ångrar mig är för att supersavertravel lurat mig på flygskatten och andra tjänster som de erbjuder till kunder.
  Jag skulle rest till palma med frun, två barn, ett av barnen är ett spädbarn och den äldsta 4år från Stockholm med Eurowings och resan hem till sverige med SaS. Enligt skatteverket, barn under två är inte betalningsskyldiga för flygskatten. Vi dubbelkollade också med eurowings och sas som bekräftade att den totala skatten är 0 kr och eurowings debitterar 192kr. Vi fick vänta i över 4 timmar i telefon för att nå supertravel och ens kunna prata med någon som arbetar där men på grund av avsaknad av service så kopplades samtalet bort till slut när vi äntligen fick tag i en person som arbetar där men han förstod inget av det vi sa och kopplade därefter bort vårat samtal. Vidare kontaktade vi klarna som så länge har pausat fakturan som vi annars skulle betalat. Man hamnar mellan stolarna här och att supertravel är en så oseriös aktör som vi dessutom betalat extra för bland annst avbokningsskydd visar sig inte vara giltigt trots bevis via kvitto- detta under all kritik! Vi riktar en stor noggrannhet till alla er resenärer som bokar via de att dubbelkolla vad ni egentligen betalar för.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ticket

  Never ever buy a ticket from them. They never answer your call. I waited for 3 hours and then he said Hello and cut the call off, I waited for another three hours and got no response.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  VARNING BEDRÄGERI FÖRETAG!

  Betalat för biljetter. Fick hjälp med att boka om biljetten via telefon efter 3 timmars telefon kö (hade från början köpt ombokningsbar biljett). Betalar mellan skillnaden på den nya biljetten via en länk medans jag fortfarande är i telefon med dom. När de är klart säger de att bekräftelse kommer inom 24 timmar.
  När den väl kom hade de INTE bokat de nya datumet utan det var en bekräftelse på den gamla biljetten. Ringde upp direkt och de hävdar att de ska boka min biljett och jag ska inte oroa mig. Nu 13 dagar senare har jag fortfarande inte någon biljett!! Jag har ringt dom varje dag men man blir bara runt bollad till dåligt engelsk talande personer som inte fattar vad man säger och inte hjälper en överhuvudtaget. Har bett dom boka min biljett som jag har BETALAT för!! Men ingenting händer. Nu närmar sig resan snabbt och jag står utan biljett. Ringer och ringer dom men de vägrar hjälpa. Jag ringde flygbolaget, de sa att de är resebyrån som måste bekräfta biljetten och boka… de kan se att jag har en biljett men jag är inte med på flyget eftersom resebyrån inte vill bekräfta. Har åter igen ringt Supersavertravel angående detta och de säger att det ska koppla mig vidare men kommer bara till de Engelska talande personerna som säger att det ska föra ärendet vidare och att någon kommer kontakta mig. Varje gång jag ringer är det samma sak. Och telefon kö tiden är nästan alltid 2-3 timmar. Ingen har kontaktat mig fast att jag ringt varje dag och vill ha hjälp. De går inte att få tag på dom via Mail och deras chatt säger bara ”ring kundtjänst”.

  Kommer nu bli tvungen att köpa samma biljett för andra gången genom flygbolaget istället och Supersavertravel sitter på mina pengar och biljett. Enligt flygbolaget är biljetten fullt bokningsbar, Supersavertravel behöver bara bekräfta den, då den redan är betalad. Flygbolaget förstår inte heller varför de inte bokar den och jag är rasande! Det är bedrägeri rakt av!

  Blir polisanmälan och anmälan till Arn.

  Akta er för detta bolag!!! Akta er!!
  Ska man bara boka själv online går allting bra.. men minuten du vill göra en ändring eller avboka så är det helt kört.

  Och det tragiska är att det är tillåtet i Sverige att bedriva verksamheter som bokstavligen själ pengar. Helt sjukt!!

  VÄRSTA SOM FINNS (0,1/5 stjärnor)
  Reste utomlands, hade förköp 2 st väskor à 400 kronor via supertravel (20kg vardera)
  Men väl innan hemresan står det att jag måste checka in och debiteras av flygbolaget för bagage på nytt 5 timmar innan avresa!

  Försökt att kontakta bolaget i 3 veckor nu. Ringde och då kopplad till en engelsktalande representant efter 3 timmar i kö (suck). Väl framme för att få tillbaka för att samtala med någon som kan hjälpa mig, hänvisar denne mig till ett mejladress som icke fungerar.

  Vad gör man? Verkligen beskviken över det rena STÖLDET.
  UNDVIK!!!


  ANMÄLLER TILL ARN + POLISANMÄLA!!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Avbokning

  Väldigt missnöjd med service. Pågrund av en tekniskt fel på deras hemsida så blev det dubblebooking och företag vägrade att lämna tillbaka penger trots att flygbolagen var berdda att lämna tillbaka hela belopet


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bedragare

  Aldrig mer. Ja har köpte en resa till Brasilien med hela familjen. De säger att flygbolag har avbokade resa. Har betalat avgift till dem för att boka en annan flyg (fast det var inte mitt fel), jag har ringde flera gånger, mailade flera gånger och de bokar inte en annan flyg till oss. Alltid med något ursäkt. Det är mer en månader jag försöker lösa det, men de bara luras och luras.
  Synd att i Sverige finns inte någon myndigheten som skulle kunna förbjuda såna företag att vara i marknaden.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  0 stjärna

  Försöker ringa nu i 2 dagar utan att lyckas. Nån Indian som svarar på engelska som avbryter.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vågar inte köpa från er dålig ömdomme

  Dålig recent ion och omdömne Tyvärr kommer jag inte handla från er...

  ja de är inte seriös köp på flygbolag själva

  De själ dina pengar och sedan får du inte din biljett. Avbokar du får du inte tillbaka dina pengar trots avbeställningsskydd. Boka direkt via flygbolaget, de har oftast samma pris… kanske bara några 100 lappar dyrare men det är det värt!


Andra personer tittade också på

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Risskov

Risskov

3 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Booking.com

Booking.com

10 recensioner

Hotell, hem och allting där emellan. Recension om Booking.comOm Booking.com 1996 i ett litet kontor i Amsterdam grundades Booking.com tack va...

Logo Bravofly

Bravofly

9 recensioner

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje å...