Viator

Alla recensioner

Viator

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Trainline

Trainline

0 recensioner

Nästan varje dag förflyttar vi oss från vårt hem, det kan vara för att vi far till butiken, till jobbet, till släkt...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Vegas

Vegas

0 recensioner

Man har kanske i filmer eller av vänner och bekanta fått höra att Vegas är en helt galen plats där allting verkligen kan ...

Viator

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra och det är även en sak som väldigt många gör, och ofta. Vissa tycker om att åka på en längre resa en gång i året medans andra tycker om att resa kortare stunder men kanske fler gånger per åt. Ofta kan det vara så att man reser till ett nytt land och en ny stad och så undrar man vad man hitta på att göra där, för ofta är det så att man vill upptäcka staden och vad den har att erbjuda. En sak man kan göra då är att googla runt och se vad man hittar för intressant. Eller så kan man helt enkelt gå omkring i staden och se om man hittar något som man tycker är intressant. Men om man har svårt att hitta något att göra så finns det faktiskt företag som kan hjälpa till i dessa situationer. Ett av dessa företag är Viator. 

Det är bra att både läsa och skriva recensioner om man har några erfarenheter av något företag. Man ska alltid komma ihåg att skriva en recension oberoende om man har fått en positiv eller negativ åsikt, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om Viator
Viator är ett företag som erbjuder resenärer informationen om olika aktiviteter som finns att göra i det området som de befinner sig i. Viator är ett företag som har över 200 00 bokningsbara aktiviteter och oberoende vilken man väljer så ingår det 24 timmars avbokningsregler samt lägsta pris-garanti. Viator finns det på de vanligaste sociala medierna och man kan följa dem där om man vill ha mer information och tips från dem. Företaget Viator har funnits ända sedan 1997. 

Vad erbjuder Viator sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man fylla i en plast och ett datum och så kan man se exakt vad som kommer att ske i den staden eller platsen under just den dagen. Om man har svårt att komma på en plats så kan man även på hemsidan se de allra populäraste resmålen och se vad som sker där. För att boka en aktivitet via hemsidan ska man börja med att skapa sig ett konto och sedan när man har kontot kan man hela tiden hålla koll på sin bokning. Skulle det vara så att man ångrar sig eller om man av någon annan anledning har fått förhinder så kan man kostnadsfritt avboka sin aktivitet. 

Hur kan man komma i kontakt med Viator?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man nå kundtjänsten antingen genom att ringa dem eller skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Eftersom chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. 

Har du några tankar eller åsikter om Viator? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om dem och berätta vad du tyckte. 


Viator.