OmdömesStälle

  Recensioner Sunweb

  Att resa

  och att bo på hotell är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en veckas tid. Medans andra gör kortare resor fler gånger per år i samband med tex jobbet. men oberoende vart eller hur man väljer att resa så måste man hitta en plats att bo på under tiden då man är borta, det första valet man oftast så tänker på är att bo på hotell. Det finns många olika företag som erbjuder olika hotell och boenden, och man kan antingen boka ett hotell genom att ringa företaget eller så kan man boka boendet smidigt via företagets hemsida. Ett företag som erbjuder hotell och hela resor är Sunweb.

  Är rummen fräscha och snygga om man bokar via Sunweb? Kommer man att bli nöjd med kundtjänsten om man kontaktar företaget och hur är det med att göra returer om man vill göra det? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner, oberoende om man har en positiv eller en negativ erfarenhet av ett företag eftersom det kan hjälpa väldigt många personer i framtiden.

  Mer information om Sunweb

  Sunweb är ett företag och en researrangör som är verksamma online och företagets historia sträcker sig tillbaka 25 år. Sedan 2010 blev företaget en av de största researrangörerna i Danmark och i dagsläget är företaget verksamt i 2 olika länder. I dagsläget har företaget mer än 1 miljoner resenärer varje år och de erbjuder sina resor i många olika europeiska länder.

  Vad erbjuder Sunweb sina kunder?

  Hos företaget kan man antingen boka en solresa eller en skidresa och när man gör sin bokning ska man välja vart man skulle vilja åka, hur länge man skulle vilja vara borta samt hur många personer som ska ut och resa. Om man skulle vilja ut och resa men inte vet vart man ska ut och resa så kan man kolla vika resor företaget erbjuder som är tex: all inklusive, sista minuten samt andra erbjudanden. Företaget Sunweb erbjuder även resor som är CO2 – neutrala vilket innebär att de resorna är helt koldioxidneutrala.

  Sunweb har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att på all information om alla kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Sunweb?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på Sunwebs hemsida för att där läsa igenom all information och alla villkor, chansen är stor att man då redan kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten så kan man göra det antingen genom att skicka e-post eller genom att ringa dem via telefon.

  Har du bokat en resa via Sunweb? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Resetips.

  Team Sunweb's 2019 Cervélo S5 Aero Race Bike | Joris Nieuwenhuis' Pro Bike

  Sunweb
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Undvik! Jätte dålig tjänst

  utbliven återbetalning..fick bank info.sen 25 juni och inga pengar än...oseriös och väldig dålig kundtjänst.

  Av: Ulla Alvinberg10-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Undvik! Jätte dålig tjänst

  Sunweb BOKNINGSNUMMER: 4360997

  Undvik! Jätte dålig tjänst
  Jätte dålig tjänst, oseriösa och ej proffessionella, man betalar för resa och få email från de att köpa extra tjänster och plötsligen de instella resan som fortfarande kan bokas på samma tid och datum hos samma flygbolag och samma hotel och resan finns fortfarande på sunwebb för att boka , folk betalar för resor och extra tjänster sen är det bara krångligt att få återbetallningen ..jag förstår inte varför finns resan på deras webbsida om det är inställd pga restriktioner från destination, tjejen som svara på tel. säger något annat att det är pga UDS rekommendationer !!!
  Undvik boka resor hos de, de svara inte på tel. heller och har automatisk telesvar som sgäer att det är många som ringer och att man ska ringa senare!!

  Jätte dålig kundtjänster

  Av: Ulla Alvinbreg25-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Sunweb

  Din recension

  FAQ

  Är Sunweb ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sunweb. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sunweb?

  Sunweb är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Specialresor, Stadsresor, Sol & All-Inclusive. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Sunwebs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.