Reseguiden

Alla recensioner

Reseguiden

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Risskov

Risskov

3 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Reseguiden

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gånger i året. Vissa personer, i synnerhet ungdomar gillar att ha ett års tid på sig att vandra i Asien medans barnfamiljen kanske tycker om att åka till ett barnvänligt hotell med god mat. Nuförtiden går det ju väldigt smidigt att boka en resa online via en mobil eller en dator. Förr var man tvungen att åka till en/ ringa en reseförmedlare för att boka en resa, men det slipper man. Om man sitter och kollar efter resor mycket så vet man även att priset kan förändras ganska mycket för var dag som går, så ibland kan det vara svårt att veta när man ska slå till och beställa sin resa. Men det finns företag som kan hjälpa vid dessa tillfällen, ett företag som finns i Sverige med namnet Reseguiden kan hjälpa dig att jämföra olika priser och erbjudanden

Hur fungerar jämförandet på resorna hos Resguiden? Kommer jag verkligen att kunna se de billigaste resorna eller måste jag ändå googla runt på massa olika sidor? Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på frågor som de. 

Info om Reseguiden
Reseguiden är ett företag och en hemsida som är grundat i Sverige och är idag den största reseguiden i Sverige. Inne på företagets hemsida kan man hitta resor från över 500 olika reseföretag. Reseguiden får betalt av reseföretaget, antingen via olika annonser eller om du som kund bokar en resa via dem. Det är så det kan hålla sin tjänst igång. 

Vad erbjuder Reseguiden sina kunder?
Hos Reseguiden kan man hitta hela charterpaket, sista minuten resor, endast flyg, hotell eller hyrbilar. Man kan göra en sökning direkt på hemsidan och även då filtrera för att endast se tex resor till ett visst land, resor för ett visst pris eller liknande. Om man har slut på idéer men ändå vill ut och resa så kan man se olika tips från Reseguiden. Reseguiden har även olika forum som tex diskussioner, bloggar, resealbum där resenärer kan dela med sig om sina resor de varit på. Reseguiden erbjuder även ett medlemskap som kan man gå med i för att få tillgång till speciella funktioner och tjänster. Om man är medlem har man även tillgång till alla forum där man fritt kan gå in och skriva och dela med sig. 

Reseguiden har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om olika kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med Reseguiden?
Man kan komma i kontakt med Reseguidens kundtjänst genom att skicka e-post till dem. All information och alla villkor som finns på hemsidan kan man börja med att läsa igenom innan man kontaktar företaget och ställer sin fråga. Om man skulle vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

Har du varit inne och bokat en resa hos Reseguiden? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension