Trainline

Alla recensioner

Trainline

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till en större stad och stann...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Trainline

Nästan varje dag förflyttar vi oss från vårt hem, det kan vara för att vi far till butiken, till jobbet, till släkt och vänner eller bara för att man vill ut på en långpromenad. Man kan välja om man tar bilen då man ska någonstans, man kan gå eller cykla och man kan även använda sig av olika sorters kollektivtrafik. Att använda sig av kollektivtrafik är bra eftersom det oftast blir billigare, än om man skulle tanka bilden med bränsle samt att det är även mycket mer miljövänligt eftersom det ryms så många personer i ett tåg. Nuförtiden kan man välja om man går till en tågstation för att köpa sig en tågbiljett, eller om man beställer sin biljett via nätet och har den direkt i mobilen. I Sverige finns det olika företag som säljer tågbiljetetter online, och ett av de är Trainline. 

Mer info om företaget Trainline
Företaget grundades och lanserades med affärsidén att göra tågresor enklare och även för att bygga en global järnvägsplattform. Plattformen vill de bygga för att kunna underlätta för sina kunder eftersom de kommer att spara tid, krångel och pengar när de väljer att åka tåg. Trainline för samman information från 86 olika tågbolag på endast en plattform, och Trainlines app samt hemsida har månatligen över 45 miljoner besökare. Trainline säljer dagligen tågbiljetter till kunder runt om i hela världen, mer bestämt säljs det över 125 000 resor i över 24 olika länder varje dag. På Trainline jobbar det över 500 personer som har 48 olika nationaliteter, dagligen försöker de att innovera för att göra tågresor enklare. 

Vad erbjuder Trainline?
Om man vill boka en tågresa via Trainline ska man börja med att gå in på deras hemsida för att fylla i varifrån man vill åka och även vart. Man ska välja hur många personer som kommer att åka med samt när man vill resa och när man vill åka tillbaka. Trainline har en bokningsplattform där man kan se alla priser och tidtabeller, plattformen kan ses antingen från hemsidan eller via appen i mobilen. Att boka en tågresa hos Trainline tar cirka 58 sekunder och det tillkommer inga bokningsavgifter eller dolda avgifter. När det gäller själva betalning kan man välja mellan två olika betalningsmetoder, man kan betala via Paypal eller direktbetalning via kreditkort. Man kan välja om man vill skriva ut sin tågbiljett på stationen man ska resa från eller så kan man göra det hemma i lugn och ro eftersom man redan har den elektroniskt. 

Hur kan man komma i kontakt med Trainline?
Inne på Trainlines hemsida finns en flik med namnet ”vanliga frågor” och där kan man läsa all information om man har några frågor eller funderingar som har med företaget eller deras tågresor eller biljetter att göra. Om man inte hittar svaret på sin fråga på hemsidan kan man kontakta företagets kundtjänst, den kan man nå via e-post. 

Har du någonsin bokat en tågbiljett hos Trainline? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.