Italiarail

Alla recensioner

Italiarail

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Risskov

Risskov

2 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Italiarail

Miljontals människor använder sig dagligen av någon typ av kollektivtrafik. De kan vara att de tar bussen eller tåget till jobbet varje morgon samt eftermiddag, de kanske väljer att samåka med olika personer alla dagar för att spara pengar eller så åker de relativt ofta flyg. Eftersom allting går att göra i dag via internet med dagens teknik, så har det ofta även blivit så nu att det endast går att köpa en tågbiljett online, inte längre ombord som det gick förr i tiden. Eftersom det finns så många olika bolag inom alla typer av kollektivtrafik så finns det företag och hemsidor där man på en och samma sida kan boka tåg, buss, flyg eller till och med hyra bilar. Italiarail är en hemsida som erbjuder tågresor samt tips om att resa inom Italien. 

Vad ska jag göra om jag är tvungen att avboka min resa? Kommer jag att kunna se alla mina bokade resor om jag skapar ett konto inne på Italiarail hemsida? Hur ska jag göra om jag vill resa med mitt husdjur? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Italiarail
Under 2004 grundades och lanserades företaget och de har idag kontor i Australien, Canada UK och även US. Italiarail är verksam på marknaden genom att online erbjuda tågresor inom Italien och även i andra länder i Europa. Inne via företagets hemsida är det möjligt att boka resor på cirka 80 000 olika rutter. 

Det som Italiarail erbjuder sina kunder 
Inne på hemsidan finns det olika kategorier som är möjliga att ta en del av. Detta är tex köpa tågpass, reseguide, restips samt hela paket där det ingår olika saker. Det är möjligt att via sökmotorn boka tågresor antingen tur och retur eller enkla resor. Kunderna kan välja i vilken valuta de vill se priserna inne på hemsidan. Vissa resor som bokas via Italiarail är sådana som går att få pengarna tillbaka på om det skulle ske att man är tvungen att avboka sin resa. För att då få pengarna tillbaka ska man börja med att kontakta kundtjänsten. 

Italiarail driver även ett eget nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden på olika resor direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta Italiarail
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Italiarail genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du rest via Italiarail? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på tjänsten som de erbjuder, hur kundtjänsten var till hjälp om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Tips om man ska åka på tågresa.