Infobus

Alla recensioner

Infobus

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Risskov
Risskov
1 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo DFDS
DFDS
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Sunweb Ski
Sunweb Ski
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Infobus

Miljontals människor använder sig dagligen av någon typ av kollektivtrafik. De kan vara att de tar bussen eller tåget till jobbet varje morgon samt eftermiddag, de kanske väljer att samåka med olika personer alla dagar för att spara pengar eller så åker de relativt ofta flyg. Eftersom allting går att göra i dag via internet med dagens teknik, så har det ofta även blivit så nu att det endast går att köpa en buss- eller tågbiljett online. Det smidiga med att köpa biljetter online är att man kan ha biljetten direkt i mobilen vilket gör det enklare att hålla koll på, samt att det går ganska smidigt att begära en återbetalning eller ställa in sin resa helt och hållet om det behövs. Många företag fungerar även som en jämförelse hemsida där resenären i fråga kan se de olika biljetterna som erbjuds. Men när det kommer till biljetter online så finns flera av dessa företag som erbjuder det. Infobus är ett av dessa företag och via deras hemsida är det möjligt att boka buss, tåg samt flygbiljetter

Vad ska jag göra om jag är tvungen att avboka min resa? Kommer jag att kunna se alla mina bokade resor om jag skapar ett konto inne på Infobus hemsida? Hur ska jag göra om jag vill resa med mitt husdjur? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om företaget Infobus 
Infobus är ett internationellt IT företag och hemsida som är verksamma på marknaden för kollektivtrafik i olika länder. Under 2002 grundades och lanserades företaget idag har de 100 anställda i fyra olika länder. Infobus har idag huvudkontor i Tjeckien, Ukraina, Ryssland samt Belarus. Infobus har olika typer av samarbeten med 350 olika företag och andra verksamheter. 

Det som Infobus erbjuder sina kunder
Resenärerna som ska boka en biljett kan välja på vilket språk de vill använda Infobus hemsida och även i vilken valuta de vill se priserna. Efter att själva bokningen på en biljett har blivit gjord så skickas all information till den angivna e-postadressen. Då det görs en beställning på något biljett går det att ses om den biljetten kommer att gå att returnera eller inte om det skulle finnas behov till det. För att påbörja en retur på en biljett går det att gå in på e-mailet man fick då resan bokades och sedan påbörja en retur. 

Hur kunderna kan kontakta Infobus
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Infobus genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du bokat en resa via Infobus? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på tjänsten som de erbjuder, hur kundtjänsten var till hjälp om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Resetips till sommaren.