Revolut Business

22 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Revolut Business kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Revolut Business:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Revolut Business är en användarvänlig tjänst med generöst låga växlingsavgifter och fria uttag (25%). Kundtjänsten är snabb och effektiv med trevlig personal (80%), men det kan vara svårt att få tydliga svar ibland och det finns bristfällig utbildning av personalen (65%). Kommunikationen är stark med enkelt tillgång online och snabba svar, även om viss otydlighet kan förekomma (70%). Sammantaget erbjuder Revolut Business en bra och smidig tjänst, med möjlighet att förbättra användarupplevelsen genom att öka transparensen i kommunikationen.

Produkt

“Perfekt”

“Fantastisk app”

“Mycket bra support och lätt att hantera pengar.”

“Appen känns säker och har enkel och rolig funktioner”

“Rekommenderas starkt”

“Mycket bra”

“Väldigt lätt att hantera”

“Snyggt GUI på appen”

“Schyssta funktioner i appen”

“Lätt att föra över pengar”

“Snabb leverans av nya kortet”

“Inga negativa upplevelser”

“Fungerar som det ska”

“Mycket bra”

“Effektiv servic”

“Bra & smidig app”

👍 119   👎 33

Revolut Business är en smidig och användarvänlig tjänst med bra bankkort för resor utomlands. Med generöst låga växlingsavgifter och fria uttag är det bra för utlandsbetalningar. Enkelt inlogg, snyggt betalkort och inga avgifter (25%) gör det till en deluxe-upplevelse. Dock kan appen vara svårnavigerad med onödigt många funktioner (20%) och företaget har kritiserats för oseriöst beteende inom kryptohandel (10%). Sammantaget är det en bra tjänst med smarta lösningar och snabb tillgång till hjälp.

Leverans

“Perfekt”

“Mycket bra”

“Lätt att föra över pengar”

“Snabb leverans av nya kortet”

“Inget att klaga på”

“Effektiv servic”

👍 45   👎 15

Revolut Business erbjuder generöst låga växlingsavgifter med fria uttag (80%), snabba överföringar och en smidig användarupplevelse (90%). Kortet är snyggt designat och ger tillgång till flygplatslounger, men vissa användare har rapporterat problem med att överföra pengar från vissa banker och uttagsmöjligheter kan vara begränsade (70%). Trots detta anses Revolut Business vara ett bra alternativ för internationella betalningar och resor, med många användare som inte haft några problem med sina överföringar (80%).

Kundtjänst

“Mycket nöjd med dig”

“Mycket bra support och lätt att hantera pengar.”

“Absoluta service i världsklass!”

“Rekommenderas starkt”

“Väldigt lätt att hantera”

“Snabb service via chatt”

“Inga negativa upplevelser”

“Fungerar som det ska”

“Mycket bra”

“Inget att klaga på”

“Effektiv servic”

“Bra kommunikation”

“Inga klagomål”

👍 83   👎 34

Revolut Business har en snabb och effektiv kundtjänst (80%), med trevlig och professionell personal (85%). Det finns bra hjälp online (80%) och smidig hjälp med problem (75%). Dock kan det vara svårt att få tydliga svar från vissa medarbetare och det finns bristfällig utbildning av personalen (65%). Sammantaget erbjuder Revolut en bra kundupplevelse med snabb support och användarvänliga tjänster, även om vissa frågor kan vara svåra att lösa.

Kommunikation

“Mycket nöjd med dig”

“Appen känns säker och har enkel och rolig funktioner”

“Mycket bra”

“Mycket bra”

“Bra kommunikation”

“Bra & smidig app”

👍 74   👎 38

Revolut Business har en stark kommunikation, med enkel tillgång till hjälp online och snabba svar på frågor, vilket uppskattas av många användare (70%). Användarvänligheten och de smarta lösningarna gör det enkelt att använda appen (80%), även om vissa användare kan uppleva problem med varierande belöningar och information om krypto (30%). Det är också positivt att supporten är professionell och snabb att svara på frågor (90%), men viss otydlighet kring bankomater och valutaväxling kan förekomma (40%). Sammantaget erbjuder Revolut en bra och smidig tjänst, med möjlighet att arbeta på transparensen i kommunikationen för att förbättra användarupplevelsen.

Webbplats

“Perfekt”

“Fantastisk app”

“Appen känns säker och har enkel och rolig funktioner”

“Mycket bra”

“Snyggt GUI på appen”

“Bra & smidig app”

👍 33   👎 12

Revolut Business-webbplatsen erbjuder enkel användning och smarta lösningar för användarna (60%). Appen kan vara svårnavigerad med onödiga funktioner enligt vissa användare (40%). Det finns enkel inloggning och snabb tillgång till hjälp, men vissa kan ha svårt att se saldo på kortet (20%). Totalt sett erbjuder Revolut Business en användarvänlig och smidig tjänst med bra funktioner och snabba överföringar (80%).

Returpolicy

👍 3   👎 1

Revolut Business Return Policy har många fördelar, inklusive enkelheten att flytta pengar på bankkontot och appens användarvänlighet. Tyvärr saknas ersättning för bedrägeri och teknikaliteter från olika aktörer, vilket kan vara en nackdel för vissa användare. Sammantaget får Return Policy en positiv bedömning med 70% fördelar och 30% nackdelar.


Om Revolut Business

Revolut Business är en del av det finansiella teknologiföretaget Revolut Ltd, som grundades år 2015 av Nikolay Storonsky och Vlad Yatsenko. Revolut Business erbjuder ett bredt utbud av banktjänster för företag, inklusive konton i flera valutor, företagskort, internationell överföring med konkurrenskraftiga växelkurser, samt möjligheten att utfärda fakturor och hantera företagets finanser genom en integrerad plattform. Syftet är att förenkla bank- och finanstransaktioner för företag genom att erbjuda snabbare, mer tillgängliga och kostnadseffektiva banklösningar. Sedan starten har Revolut expanderat snabbt och erbjuder idag sina tjänster till kunder globalt.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Finans | Sparande | Investering | Spekulation | Betaltjänster | Kryptovaluta