Revolut Business

22 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Revolut Business kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Revolut Business:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Revolut Business har en stark kommunikation, med enkel tillgång till hjälp online och snabba svar på frågor, vilket uppskattas av många användare (70%). Användarvänligheten och de smarta lösningarna gör det enkelt att använda appen (80%), även om vissa användare kan uppleva problem med varierande belöningar och information om krypto (30%). Det är också positivt att supporten är professionell och snabb att svara på frågor (90%), men viss otydlighet kring bankomater och valutaväxling kan förekomma (40%). Sammantaget erbjuder Revolut en bra och smidig tjänst, med möjlighet att arbeta på transparensen i kommunikationen för att förbättra användarupplevelsen.

“Mycket nöjd med dig”

“Appen känns säker och har enkel och rolig funktioner”

“Mycket bra”

“Mycket bra”

“Bra kommunikation”

“Bra & smidig app”

👍 74   👎 38

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lindberg Eva Christin - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket nöjd med dig

Anders Eriksson - 11 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Appen känns säker och har enkel och rolig funktioner

Yaser Alkilani - 18 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket bra

Fredrik - 21 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket bra
  • Inget att klaga på

MICHAEL - 24 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Effektiv servic
  • Bra kommunikation
  • Inga klagomål

kund - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra & smidig app