Prylify

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Prylify kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Prylify:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Prylify har en blandad rykte baserat på recensioner. Positiva aspekter inkluderar god kundservice (75%) och enkel beställningsprocess (80%). Negativa aspekter inkluderar kvalitets- och funktionsproblem med produkter (60%), långa leveranstider (60%) och viss brist på kommunikation kring leveransstatus (29%). Det finns rum för förbättringar i leverans- och kommunikationsprocesserna för att förbättra kundupplevelsen. Sammantaget, Prylify erbjuder enkla beställningar och god kundservice, men det kan finnas viss osäkerhet kring leverans- och returprocesserna.

Produkt

👍 49   👎 65

Prylify:s produkter har blandade recensioner. En del kunder uppskattade den bra kundtjänsten och enkelheten att beställa och betala (40%), medan andra upplevde problem med produkternas kvalitet och funktion (60%). Det verkar finnas en del brister i produktbeskrivningar och vissa produkter var trasiga eller missvisande. Vissa kunder hade också problem med batteriets livslängd och kopplingsproblem. Sammantaget är det viktigt att vara medveten om potentiella kvalitets- och funktionsproblem innan man köper en produkt från Prylify.

Leverans

“Snabb leverans”

“Långsam leverans”

“Ingen information om försening”

“Produkten försvann med posten”

“Lång leveranstid”

👍 36   👎 36

Delivery of Prylify har en lång leveranstid, med många kunder som rapporterar att leveranstiden överskrids med mer än 10 dagar (60%). Det finns även problem med kommunikationen kring leveransen och vissa kunder får ingen uppdatering om leveransstatus (30%). Å andra sidan är det lätt att beställa och betala (80%) och vissa kunder uppskattar den snabba servicen och enkla processen (70%). Trots vissa brister i leveransen och långa leveranstider, finns det också positiva omdömen om bra kundservice och snabba återbetalningar (50%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse med Prylify's leveranser.

Kundtjänst

“Ingen respons från företaget”

“Inget ansvar från företaget”

👍 82   👎 33

Prylify har en mycket bra kundservice med fantastiskt bemötande och snabba åtgärder vid reklamationer och defekta varor (75%). Återkopplingen är bra och återbetalning eller reducerat pris kan erbjudas vid försenade leveranser (60%). Vissa kunder upplever dock lång leveranstid och problem med återbetalning (40%), vilket drar ned helhetsintrycket. Sammantaget rekommenderas Prylify för sina goda servicetjänster och enkelhet i beställningsprocessen (80%).

Kommunikation

“Dålig kommunikation”

“Ingen information om försening”

“Ingen respons från företaget”

👍 23   👎 32

Prylify har en bra återkoppling på reklamationer (57%), men vissa kunder upplever brist på kommunikation och uppdateringar om leveransstatus (29%). Det är lätt att beställa och betala (86%), men vissa produkter har problem med Bluetooth-kopplingen (43%) och andra leveransproblem (43%). Kundtjänsten har ett bra bemötande (43%) och vissa kunder har fått hjälp med betalningsfrågor (29%), men vissa kunder har haft problem med produktinformation (29%) och lång leveranstid (29%). Sammanfattningsvis har Prylify en del positiva aspekter i kommunikationen, men det finns fortfarande utrymme för förbättringar.

Webbplats

👍 7   👎 4

Prylifys webbplats är enkel att använda med en enkel beställningsprocess och snabba åtgärder vid eventuella problem. Tyvärr rekommenderar inte alla att köpa från Prylify.se på grund av vissa brister, såsom bristen på manuellt sätt att ställa tiden. Det finns också klagomål på att företaget är dåligt. Sammantaget verkar webbplatsen vara användarvänlig och effektiv för vissa, men det finns fortfarande förbättringsområden för att möta alla kunders behov. (50% positiv, 50% negativ)

Returpolicy

👍 14   👎 12

Prylify har en bra returpolicy med möjlighet att lämna tillbaka defekta varor och snabb återbetalning (60%). Dock är det vissa problem med kundtjänst och återbetalningsprocessen, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (40%). Leveranserna kan också vara långsamma och det kan vara svårt att få pengar tillbaka i vissa fall. Det finns även recensioner som nämner att det inte finns någon tydlig returpolicy, vilket kan vara förvirrande för kunderna. Sammantaget finns det både positiva och negativa aspekter av Prylifys returpolicy som kan påverka kundupplevelsen.


Om Prylify

Prylify är en svensk e-handelsplattform som erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Företaget grundades med visionen att erbjuda kunder en mångsidig och omfattande shoppingupplevelse online. Prylify strävar efter att överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda produkter av hög kvalitet, snabba leveranstider och professionell kundtjänst. Med deras dedikation till kundnöjdhet strävar Prylify efter att etablera sig som en ledande aktör inom e-handelsbranschen.


Kontaktinformation

Fältmätargatan 11

721 35 Västerås

Sverige

📧 info@prylify.se

🌐 www.prylify.seKategorier

Energi | Elektricitet