Prylify

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Prylify kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Prylify:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Delivery of Prylify har en lång leveranstid, med många kunder som rapporterar att leveranstiden överskrids med mer än 10 dagar (60%). Det finns även problem med kommunikationen kring leveransen och vissa kunder får ingen uppdatering om leveransstatus (30%). Å andra sidan är det lätt att beställa och betala (80%) och vissa kunder uppskattar den snabba servicen och enkla processen (70%). Trots vissa brister i leveransen och långa leveranstider, finns det också positiva omdömen om bra kundservice och snabba återbetalningar (50%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse med Prylify's leveranser.

“Snabb leverans”

“Långsam leverans”

“Ingen information om försening”

“Varan försvann med posten”

“Lång leveranstid”

👍 36   👎 36

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Susan - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Långsam leverans
  • Bra priser
  • Dålig kommunikation
  • Ingen information om försening

Tös - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Varan försvann med posten
  • Ingen respons från företaget
  • Lång leveranstid
  • Inget ansvar från företaget