Outnorth

19 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för Outnorth kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Outnorth:

OmdömesStälle (9)
TrustPilot (10)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Outnorths webbplats erbjuder ett stort utbud av utrustning för vildmarksliv, vilket kan vara överväldigande för vissa kunder (30%). Trots att det finns många sidor att gå igenom, är hemsidan användarvänlig och lätt att navigera, vilket underlättar köpupplevelsen (70%). Returvillkoren är bra och enkla att hitta, samt erbjuder tydlig kommunikation och bra information på hemsidan (90%). Priserna är bra, men leveranstiden kan vara något längre (10%). Sammantaget är Outnorth en bra butik både online och fysiskt för köp av utrustning för vildmarksliv, med en ren och användarvänlig webbplats.

“Enkel att handla och hitta produkter, Snabb leverans i gott skick”

“Kommer definitivt handla mer i framtiden”

“Produkten täckte inte hela tältet som lovats, stor reva i Footprintet och fattades pinnar”

👍 33   👎 9

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

jehn - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Enkel att handla och hitta produkter, Snabb leverans i gott skick

Muhamed - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Professionell kundservice
  • Nöjda med produkten
  • Kommer definitivt handla mer i framtiden

Simon Svensson - 5 år sedan

  • Produkten täckte inte hela tältet som lovats, stor reva i Footprintet och fattades pinnar
  • Rekommenderas inte