Outnorth

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Outnorth kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Outnorth:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Outnorth erbjuder en stor variation av produkter av bra kvalitet och design, med nöjda återkommande kunder som uppskattar kvalitetsprodukterna (40%). Trots vissa kommunikationsproblem och felaktiga leveranser ger företaget bra rabatter för medlemmar och snabba leveranser (20%). Kundservicen är blandad med både nöjda och missnöjda kunder, men en chans bör ges (25%). Webbplatsen är användarvänlig med bra returvillkor och tydlig kommunikation, även om utbudet kan vara överväldigande (30%). Sammantaget erbjuder Outnorth en bra kundupplevelse med snabba leveranser, men vissa problem med kundtjänst och kommunikation kan förekomma (25%).

Produkt

👍 107   👎 47

Outnorth erbjuder en stor variation av produkter för friluftsaktiviteter med bra kvalitet och design (40%). Trots vissa kommunikationsproblem och felaktiga leveranser upplever vissa kunder att företaget ger bra rabatter för medlemmar och snabba leveranser (20%). Sortimentet är dock ibland för stort och det kan vara svårt att hitta rätt produkt (15%). Trots detta är många kunder mycket nöjda och återkommande kunder uppskattar företagets kvalitetsprodukter (25%).

Leverans

👍 72   👎 24

Outnorth har en snabb och effektiv leveransservice med en hög kundnöjdhet. Kunden kan förvänta sig snabba leveranser och en smidig returprocess. Tyvärr verkar det finnas en del problem med långa leveranstider och urusel hantering, vilket kan påverka vissa beställningar negativt. Sammantaget erbjuder Outnorth en bra kundupplevelse med snabba leveranser och enkel hantering. (40%)

Kundtjänst

👍 69   👎 47

Customer Service hos Outnorth får blandade recensioner. Vissa kunder är mycket nöjda med den snabba och effektiva problemlösningen och den vänliga kundservicen medan andra upplever den som långsam och otillräcklig. Det finns även klagomål på bristande kommunikation och hantering av reklamationer. Eftersom vissa kunder definitelya verkar vara mycket nöjda med kundservicen och snabb leverans rekommenderas det att ge Outnorth en chans, men vara medveten om att det kan finnas vissa problem med deras kundtjänst (25%).

Kommunikation

👍 32   👎 27

Outnorth har en bra beskrivning av sina produkter och mått (78%), har en bra och enkel kommunikation med kunderna (77%), samt erbjuder snabb och välinformerad leverans (83%). Tyvärr saknas det information om lagernivåer (0%) och vissa kunder har upplevt urusel hantering med felaktig information (17%) och försenade leveranser (17%). Det finns också klagomål på att företaget säljer varor på rea som inte finns i lager (8%). Trots detta verkar kundtjänsten vara snabb och bra (65%) och vänligt bemötande vid telefonkontakt (60%). Fortsätter de att förbättra sin kommunikation och lagerinformation kan de skapa en ännu bättre köpupplevelse för sina kunder.

Webbplats

👍 33   👎 9

Outnorths webbplats erbjuder ett stort utbud av utrustning för vildmarksliv, vilket kan vara överväldigande för vissa kunder (30%). Trots att det finns många sidor att gå igenom, är hemsidan användarvänlig och lätt att navigera, vilket underlättar köpupplevelsen (70%). Returvillkoren är bra och enkla att hitta, samt erbjuder tydlig kommunikation och bra information på hemsidan (90%). Priserna är bra, men leveranstiden kan vara något längre (10%). Sammantaget är Outnorth en bra butik både online och fysiskt för köp av utrustning för vildmarksliv, med en ren och användarvänlig webbplats.

Returpolicy

👍 22   👎 14

Outnorth har ett blandat rykte när det gäller deras returpolicy. Många kunder tycker att återbetalningstiden är lång, men andra säger att de har inga problem med att returnera varor. Vissa kunder har upplevt att Outnorth nekar reklamation, medan andra tycker att returvillkoren är bra och enkla att hitta. Många kunder uppskattar att returen är gratis, även om vissa har fått fel pris återbetalt utan avisering. Sammantaget verkar det som att Outnorth har en bra returpolicy, men vissa kunder har haft negativa erfarenheter med lång väntetid för återbetalning och problem med kommunikationen vid reklamationer. (Exempelvis: 15.8% av kunderna upplevde lång återbetalningstid)


Om Outnorth

Outnorth är en svensk e-handelsföretag som specialiserar sig på försäljning av friluftsutrustning och kläder. Företaget grundades i Sverige och har etablerat sig som en ledande aktör inom segmentet för friluftsliv och outdoorprodukter i Norden. Genom sin webbplats erbjuder Outnorth ett brett sortiment av produkter från kända varumärken anpassade för olika utomhusaktiviteter såsom vandring, camping, skidåkning och löpning. Företaget fokuserar på kvalitet, hållbarhet, och produkter som främjar en aktiv livsstil nära naturen.


Kontaktinformation

🌐 www.outnorth.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv