Nordic Fuel

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nordic Fuel kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Fuel:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Fuel erbjuder högkvalitativa produkter med naturliga ingredienser som är vänliga mot IBD, vilket uppskattas av många kunder (20%). Deras snabba leverans och lagom stora förpackningar får också beröm (10%). Trots några mindre problem med leveransförseningar och saknad information på förpackningen, verkar Nordic Fuel erbjuda övervägande positiva upplevelser för sina kunder (5%). Sammantaget får företaget bra betyg för sina produkter, leverans och kundservice (91%). Det är dock viktigt för dem att arbeta på att förbättra informationen på förpackningen och att förbättra leveranspålitligheten för att upprätthålla sin goda rykte på marknaden.

Produkt

“Ännu godare mat”

“Riktigt god”

👍 32   👎 2

Nordic Fuel erbjuder bra produkter med naturliga ingredienser och vänliga mot IBD (20%), som är goda och bra för magen (15%). Förpackningarna är lagom stora och leveransen är snabb (10%), men vissa önskar större påsar för mer gröt (5%). Trots att vissa kunder uppskattar produkten som riktigt smarrig och den bästa gröten någonsin (10%), finns det de som inte var imponerade och önskade bättre näringsinformation på förpackningen (5%). Sammantaget får Nordic Fuel bra betyg för sina produkter och snabba leveranser (10%).

Leverans

👍 25   👎 2

Nordic Fuel har en extremt snabb leverans, med nästan alla recensioner som nämner snabbheten. Produkterna upplevs som bra och mättande, och vissa tycker att förpackningarna är lagom stora. Det finns dock några recensioner som påpekar förseningar i leverans (9%) och problem med att endast halva beställningar har kommit fram (9%). Sammantaget verkar Nordic Fuel erbjuda högkvalitativa produkter med en övervägande positiv leveransupplevelse.

Kundtjänst

“Mycket god service”

“Riktigt god”

👍 12   👎 0

Nordic Fuel erbjuder en utmärkt kundservice med snabb hjälp på mail och toppklassig service enligt recensionerna. Kundtjänsten är perfekt och kompenserar vid eventuella förseningar. Leveransen är snabb och problemfri, vilket uppskattas av kunderna. Sammanfattningsvis erbjuder Nordic Fuel mycket god service med en snabb och effektiv leverans (91%).

Kommunikation

“Riktigt god”

👍 7   👎 1

Nordic Fuel har bra kommunikation med sina kunder och erbjuder en riktigt god och naturlig produkt som är vänlig mot IBD (33%). De snabbt svarar på mail och erbjuder en enkel och god frukostalternativ som kan tillagas snabbt (33%). Tyvärr saknar vissa kunder information som streckkod och näringsinnehåll, och vissa önskar att produkten var lättare att hitta i butiker (33%).

Webbplats

“Riktigt god”

👍 4   👎 0

Nordic Fuels hemsida är en bra och smidig plattform för beställningar med naturliga ingredienser och är sockerfri vilket är vänligt mot personer med IBD. Det är enkelt att navigera och beställa på hemsidan vilket är ett stort plus. (80%)


Om Nordic Fuel

Nordic Fuel är ett företag som specialiserar sig på förnybara energilösningar och hållbara bränslen. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess arbetat för att främja en mer miljövänlig energiproduktion. Nordic Fuel erbjuder ett brett utbud av bränslealternativ, inklusive biogas, solenergi och elbilar, för att minska beroendet av fossila bränslen och bidra till en grönare framtid. Med sin innovativa teknik och hållbara affärsmodell har Nordic Fuel blivit en ledande aktör inom den nordiska energisektorn.


Kontaktinformation

Kungstensgatan 9

11425 Stockholm

Sverige

📧 info@nordicfuelbrand.com

☎ 0707944383

🌐 www.nordicfuelbrand.comKategorier

Energi | Billig energi | Gas