Nordic Fuel

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nordic Fuel kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Fuel:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Fuel erbjuder en utmärkt kundservice med snabb hjälp på mail och toppklassig service enligt recensionerna. Kundtjänsten är perfekt och kompenserar vid eventuella förseningar. Leveransen är snabb och problemfri, vilket uppskattas av kunderna. Sammanfattningsvis erbjuder Nordic Fuel mycket god service med en snabb och effektiv leverans (91%).

“Mycket god service”

“Riktigt god”

👍 12   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Torbjörn Odlöw - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket god service
  • Ännu godare mat

Martin Hashemi - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Riktigt god