Nordic Fuel

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nordic Fuel kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Fuel:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Fuel har bra kommunikation med sina kunder och erbjuder en riktigt god och naturlig produkt som är vänlig mot IBD (33%). De snabbt svarar på mail och erbjuder en enkel och god frukostalternativ som kan tillagas snabbt (33%). Tyvärr saknar vissa kunder information som streckkod och näringsinnehåll, och vissa önskar att produkten var lättare att hitta i butiker (33%).

“Riktigt god”

👍 7   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Martin Hashemi - 4 år sedan Trustpilot 🔗

  • Riktigt god