OmdömesStälle

  Recensioner Partykungen

  Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Partykungens hemsida lanserades hösten år 2009 men de som står bakom Partykungen hade redan en internetplattform 2005. Butiken ägs av företaget Partyking AB och de har sitt huvudkontor i Gävle, Sverige. Företaget bakom Partykungen började år 2005 med att erbjuda privatpersoner att skicka gratis SMS online men denna tjänst såldes tillsammans med de övriga verksamheter år 2009, och det gjord det för att lämna plats åt den nya e-butik som du nu känner till som Partykungen.se. Partykungens affärsidé är att erbjudas ett varierande och stort sortiment utav partyprylar, maskeradkläder och även roliga presenter för alla dess åldrar. Partykungen finns i Sverige, Danmark, Norge och även Finland.

  Vad erbjuder Partykungen

  Inne på Partykungens hemsida kan du som kund välja och vraka mellan över 25 000 artiklar. När du går in på företagets hemsida kommer du först att se vilka produkter som är de mest populära just nu, vilka produkter som är rykande färska på hemsidan och du ska heller inte glömma att gå in på Partykungens outlet för att hitta prylar med bra rabatter.

  Oberoende vad du är ute efter från Partykungen kommer du att bli erbjuden 100 procent prisgaranti, och inte bara det. Om du handlar över 500 kr kommer det att ingå fri frakt men om du handlar för under 500 kr kommer frakten att kosta 49 kr, det erbjuds 30 dagars öppet köp så att du kan känna och prova produkten i lugn och ro. Oberoende vad du beställer kommer du att få hem dina varor på 1–3 arbetsdagar. När du har valt vad du vill ha hos Partykungen är det dags att välja betalsätt, du kan välja mellan fem olika alternativ, vilka är: faktura, kort, banköverföring, Klarna Direct eller direkt via ditt bankkonto.

  Reklamfilm från Partykungen.

  Komma i kontakt med Partykungen

  Om du tar upp ditt paket och märker att du fått hem några felaktiga eller söndriga varor ska du ta och kontakta företagets kundtjänst, du kan inte skicka tillbaka några varor utan att meddela Partykungens kundtjänst. När du kontaktar företaget angående din reklamation ska du komma i ihåg att tydligt beskriva vad som är fel på produkten och kom även ihåg att bifoga bilder på den eventuella skadan. Om det gäller en transportskada eller en felaktigt levererad vara måste det anmälas inom 7 dagar efter att du mottagit ditt paket, annars kommer den inte att godkännas.

  Om du har några frågor som inte gäller en reklamation kan du antingen kontakta Partykungen via ett frågeformulär som finns på hemsidan, då kommer du alltid att få ett svar inom 24 timmar på vardagar. Om du inte vill fylla i formuläret kan du även välja att ringa dem på telefon, chatta med dem på deras hemsida eller kontakta dem via e-post.

  Har du beställt något från Partykungen?

  Har du beställt några partyprylar från Partykungen? Berätta då vad du tycker om företaget och om deras online butik, skriv en egen recension!


  Partykungen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  8
  67% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  8
  Prissättning
  rating
  6.6
  Leverans
  rating
  9.4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Bästa service.

  Handla helium och ballonger till minnesstund.
  Tyvärr räckte inte heliumet fick panik så fick ja hjälp
  av en butik i min stad och fick då en extra utgift.
  Kontakta kundtjänst som på några minuter swisha kompensation via swish på 10 min. Det kallar jag riktig service.
  Tack än en gång.
  Evalena Hagberg

  Av: Evalena Hagberg04-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Super nöjd

  Andra gången jag beställt från Er och är supernöjd med allt. Rekommenderar Er till vänner som ska ha party 👍

  Av: Mona Berglund20-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  8.5
  rating

  Sämst led lampa

  Min led lampa slutade funka idag har haft den sen början på februari

  Av: Cikc04-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  5.5
  rating

  Skriv din egen recension om Partykungen

  Din recension

  FAQ

  Är Partykungen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Partykungen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 8/10, med 67% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Partykungen?

  Partykungen är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Partykungens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.