OmdömesStalle

  Recensioner Outnorth

  För dig som älskar friluftslivet finns butiken Outnorth. Outnorth har flera fysiska butiker runt om i Sverige men även en modern hemsida där du kan beställa hem allt du behöver. Här hittar du allt du behöver för vandringen, kampingen eller jakten. Ja du hittar verkligen det mesta inom friluftslivet. Bara åk till en av deras butiker eller knappa in dig på deras hemsida outnorth.se.

  Information om företaget

  Outnorth har rötter ända från 1926 med dem blev inte Outnorth vi känner till idag förens 2012 då Outnet och GetOut gick samman och skapade Outnorth. Outnorth är en butik och närbutiks kedja som specialiserar sig på friluftsliv. Idag är dem en av Sveriges ledande nätbutik med produkter inom friluftsliv. Dem strävar alltid efter att leverera ”The best of Scandinavian outdoors” till kunder över hela världen. Idag har Outnorth endast 2 butiker, en i Växjö och en i Kalmar. Outnorth har samarbete med flera olika organisationer och föreningar som tillsammans hjälps åt med att ta hand om vår fina natur. Dem vill även få flera människor att vistas utomhus och upptäcka allt naturen har att erbjuda. Organisationerna dem har samarbeten med är Svenska turistföreningen, Outnorth Adventure Academy och Frilufts främjande.

  Garmin Fenix 6X

  Vad har Outnorth att erbjuda dig

  I Outnorths butiker och nätbutik hittar du allt inom friluftsliv. Deras hemsida är modern och lätt att hitta på. Allt är uppdelat i väl definierade kategorier och vet du redan vad du är ute efter kan du använda sök funktionen också. På startsidan brukar det finnas ”Weekend deals” där flera utvalda produkter är på rea. Dem brukar även ha flera olika kampanjer med vissa kategorier där allt är på rea. Dem har även ett erbjudande där du kan skriva in din epost och börja prenumerera på deras nyhets mail så får du 20% rabatt på nästa köp. Dem har även en outlet sida med massor med produkter till bra priser. Vid skrivandet av denna artikel har dem över 1000 varor i deras outlet. Du kan även få inspiration till friluftslivet genom att följa deras Instagram där dem lägger upp fina bilder på vår fina svenska natur. Om du beställer hem varor från deras hemsida och väljer prioriterad leverans skickas dina varor ut samma dag som beställning är lagd om du gör det innan klockan 16. Du kan även få hemleverans direkt till dörren via postnord. Dessa olika frakt alternativ väljer du vid betalning. Deras standard leverans kostar 49 kr, den prioriterade leveransen kostar 79 kr och hemleveransen kostar 129 kr.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Skulle du upptäcka att något är fel på dina varor när du får hem dem så kontaktar du deras kundtjänst också skicka dem hem en returfrakt sedel. Du kontaktar kundtjänsten via ett mail, ett samtal eller direkt på sajten. Det kan ta upp till 30 dagar innan ditt ärende hanteras men skickar du en bild på felet så kan det gå snabbare.

  Skriv gärna en egen recession och berätta om dina erfarenheter om du har varit kund hos Outnorth tidigare. Alla recensioner är välkomna.

  Outnorth
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  2.8
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2.6
  Tjänst
  rating
  3.4
  Prissättning
  rating
  2.6
  Leverans
  rating
  2.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Varning

  Varning, oseriöst företag som varken levererar eller svarar i supporten. Får se om jag lyckas få tillbaka mina pengar Knappast prisvärt då du inte får något levererat

  Av: Anders14-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Katastrof

  Katastrof. Jag beställde två varor den 12/4, en månad senare (!) får jag ett Mail om att en av varorna inte längre finns i lager och Outnorth undrar om dom ska makulera min order. Nej det vill jag inte svarar jag eftersom jag beställde varorna med en tillfällig 40% rabattkod och undrar där därför om jag inte kan beställa en annan vara med någon form av rabatt, det kan jag inte svarar outnorth. Jag har handlat från många liknande webbshoppar och aldrig någonsin ens behövt fråga om kompensation när en order dröjt/blivit fel.

  Av: Emma14-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Airville 6sa Footprint

  Köpte en Airville 6sa Footprint, som skulle täcka hela tältet som jag blev lovad i telefon och även på deras hemsida har dom en bild som visar att det skall täcka hela tältet. Även en stor reva i Footprintet och fattades pinnar.
  Rekommenderas inte

  Av: Simon Svensson 12-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om Outnorth

  Din recension

  FAQ

  Är Outnorth ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Outnorth. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Outnorth?

  Outnorth är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Outnorth gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.