OmdömesStälle

    Recensioner Outnorth

    För dig som älskar friluftslivet finns butiken Outnorth. Outnorth har flera fysiska butiker runt om i Sverige men även en modern hemsida där du kan beställa hem allt du behöver. Här hittar du allt du behöver för vandringen, kampingen eller jakten. Ja du hittar verkligen det mesta inom friluftslivet. Bara åk till en av deras butiker eller knappa in dig på deras hemsida outnorth.se.

    Information om företaget

    Outnorth har rötter ända från 1926 med dem blev inte Outnorth vi känner till idag förens 2012 då Outnet och GetOut gick samman och skapade Outnorth. Outnorth är en butik och närbutiks kedja som specialiserar sig på friluftsliv. Idag är dem en av Sveriges ledande nätbutik med produkter inom friluftsliv. Dem strävar alltid efter att leverera ”The best of Scandinavian outdoors” till kunder över hela världen. Idag har Outnorth endast 2 butiker, en i Växjö och en i Kalmar. Outnorth har samarbete med flera olika organisationer och föreningar som tillsammans hjälps åt med att ta hand om vår fina natur. Dem vill även få flera människor att vistas utomhus och upptäcka allt naturen har att erbjuda. Organisationerna dem har samarbeten med är Svenska turistföreningen, Outnorth Adventure Academy och Frilufts främjande.

    Garmin Fenix 6X

    Vad har Outnorth att erbjuda dig

    I Outnorths butiker och nätbutik hittar du allt inom friluftsliv. Deras hemsida är modern och lätt att hitta på. Allt är uppdelat i väl definierade kategorier och vet du redan vad du är ute efter kan du använda sök funktionen också. På startsidan brukar det finnas ”Weekend deals” där flera utvalda produkter är på rea. Dem brukar även ha flera olika kampanjer med vissa kategorier där allt är på rea. Dem har även ett erbjudande där du kan skriva in din epost och börja prenumerera på deras nyhets mail så får du 20% rabatt på nästa köp. Dem har även en outlet sida med massor med produkter till bra priser. Vid skrivandet av denna artikel har dem över 1000 varor i deras outlet. Du kan även få inspiration till friluftslivet genom att följa deras Instagram där dem lägger upp fina bilder på vår fina svenska natur. Om du beställer hem varor från deras hemsida och väljer prioriterad leverans skickas dina varor ut samma dag som beställning är lagd om du gör det innan klockan 16. Du kan även få hemleverans direkt till dörren via postnord. Dessa olika frakt alternativ väljer du vid betalning. Deras standard leverans kostar 49 kr, den prioriterade leveransen kostar 79 kr och hemleveransen kostar 129 kr.

    Tips, reklamationer och kontakt

    Skulle du upptäcka att något är fel på dina varor när du får hem dem så kontaktar du deras kundtjänst också skicka dem hem en returfrakt sedel. Du kontaktar kundtjänsten via ett mail, ett samtal eller direkt på sajten. Det kan ta upp till 30 dagar innan ditt ärende hanteras men skickar du en bild på felet så kan det gå snabbare.

    Skriv gärna en egen recession och berätta om dina erfarenheter om du har varit kund hos Outnorth tidigare. Alla recensioner är välkomna.

    Outnorth
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (8)

    2.8
    13% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    2.6
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    3.2
    Leverans
    rating
    2.8

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

    Köpte två deformerade kajaker

    Köpte två kajaker, beställde dem i god tid. Embalaget de hade använt var tunn kartong och en plastpåse, och resultatet var att en kom fram helt deformerad på undersidan, den andra repig.

    Ringde till kundtjänsten. De kunde inte skicka någon ny kajak på grund av att de är slut i lager. De kunde inte skicka en likvärdig eller bättre heller. Fick ultimatumet att få tillbaka pengarna samt skicka tillbaka den trasiga kajaken, eller ta en hårfön och en sandsäck och försöka böja ut den.

    Det var den kajaksemestern.

    Om ni beställer från Outnorth så gör ni det på egen risk. Jag kommer aldrig beställa från dem igen.

    Av: Miriam Andersson26-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Förstörd semester

    Vi köpte ett tält för ca 3 veckor sedan, vi valde outhnorth för att det stog lagervara skickas om 3-5 dagar. När den inbokade semestern närmar sig har tältet inte kommit. När vi ringer kundtjänst " beklagar" de och säger att de förstår att det är jobbigt för oss, Skyller på lagerflytt. Uselt!!! Om jag vill ha ett beklagande för att min semester blivit förstörd för att jag nu inte har ett tält till campingen som redan är betald så ringer jag en vän. Av en seriös kundtjänst förväntar jag mig
    1: att de försöker lösa det problem de orsakat! Men icke! De svarar att de inte kan göra något. De nekade till och med all form av kompensation, kunde inte ens erbjuda en rabatt på några procent!

    2. företaget borde tydligt informera när man köper att de inte kan garantera att lagervaror kommer fram i sommar. Om de märker att de inte kommer kunna skicka i rimlig tid borde de kontakta oss och meddela det så att man som kund har chans att köpa sina varor av ett annat företag. Nu väntade vi på våra utlovade varor så länge att det är försent att köpa av ett annat företag på nätet! Tack outhnorth för att ni fullständigt förstörde vår semester! Kunde inte vara mer rasande och besviken!

    Av: Christina Sundin02-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Helt besviken!

    Idag är den tionde dagen efter beställningen, och svarar inte på e-postmeddelandet.
    Jag är helt besviken!!!

    Av: Jurate30-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    VARNINGAR!!!!

    !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!! VARNING !!!

    Beställ ej här om du planerar att använda grejerna i år, väntat 3v på min första beställning , som ej kommit och 2 v på min andra beställning som ej inte heller kommit,

    LAGERVAROR!!! 3-4 dagar BULLSHITT

    Pajat första veckan på semester, fick hyra tält och utrustning för bokade resor och får avboka resten ,

    De erbjuder hjälp med att makulera ordern när man frågar varför de dröjer samt 10% rabatt på den fösta försenade order. Lockande när man köpt en komplett camping utrustning för dryga 8tkr och planerat resa 2v senare. Ångrar skarpt att jag inte avbeställde direkt så jag kunde ha chans att hinna köpa leta upp ny utrustning .

    Svåra att få tag på ! Minskat öppetider på kundservice och skyller på att de inte har insyn i beställda ordrar , så varför då ens ha en kundservice , bättre att kalla sig makuleringservice då de erbjuder de snabbt in i samtal och på Mail.

    Lovar att återkomma under dagen .. ni kan ju räkna ut hur de blev!! Mobilen och mailen stod redo, pling=nej plong= nej


    Bättre att erbjuda att ringa ner till lagret och berätta att denna kunden är jobbig som f..N , gör mig en tjänst och packa ihopp hans varor och skicka iväg dom de ligger ju i facken där nere, kunden har även erbjudit sig att själv hämta varorna med men de ville vi inte. Fast han jobbar i lokalerna bredvid på Volvo .

    Blir kul att dela denna informationen vidare internt på våran interna sida och göra ett utskick varför jag inte rekomdera detta bolag cirka 6500 personer läser detta dagligen.


    Snälla för er skull lägg inte hoppet och mödan på att lägga en order här !väldigt trist och behövs ställa in en sån go semester för att företag är oseriösa.

    Kommer maila chefen för detta är inte okej , ett sista hopp har jag att jag får de till midsommar då kan vi har riktigt trevligt vi ser fram emot. Men kommer nog bli besviken då kundservice valde att inte höra av sig efter han skulle ta tag i vad som hänt,

    Historier om lager flytt och och att de inte kan se vad som händer , den kommer jag inte att köpa en gång till

    Av: Patrik Hansson23-06-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Värdelös kundtjänst!

    Köpte ett uppblåsbart liggunderlag som höll i 2 nätter innan det började läcka luft. Reklamerade det och nu 2 månader senare efter att kontaktat dem vid upprepade tillfällen vet de fortfarande inte när jag ska få tillbaka det.

    Otroligt nonchalant och oseriöst bemötande. Handla någon annanstans!

    Av: Erik27-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Varning

    Varning, oseriöst företag som varken levererar eller svarar i supporten. Får se om jag lyckas få tillbaka mina pengar Knappast prisvärt då du inte får något levererat

    Av: Anders14-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Katastrof

    Katastrof. Jag beställde två varor den 12/4, en månad senare (!) får jag ett Mail om att en av varorna inte längre finns i lager och Outnorth undrar om dom ska makulera min order. Nej det vill jag inte svarar jag eftersom jag beställde varorna med en tillfällig 40% rabattkod och undrar där därför om jag inte kan beställa en annan vara med någon form av rabatt, det kan jag inte svarar outnorth. Jag har handlat från många liknande webbshoppar och aldrig någonsin ens behövt fråga om kompensation när en order dröjt/blivit fel.

    Av: Emma14-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Airville 6sa Footprint

    Köpte en Airville 6sa Footprint, som skulle täcka hela tältet som jag blev lovad i telefon och även på deras hemsida har dom en bild som visar att det skall täcka hela tältet. Även en stor reva i Footprintet och fattades pinnar.
    Rekommenderas inte

    Av: Simon Svensson 12-06-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Skriv din egen recension om Outnorth

    Din recension

    FAQ

    Är Outnorth ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Outnorth. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 13% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Outnorth?

    Outnorth är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Outnorths webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.