OmdömesStalle

  Recensioner MediaMarkt

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. MediaMarkt är ett företag som driver e-handel och fysiska butiker som säljer elektronikprylar.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex MediaMarkt? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Info om företaget MediaMarkt

  Under 1979 grundades företaget i Munchen där de öppnade sitt första varuhus. Sedan under 2009 öppnade de två första varuhusen i Sverige och i dag finns det 28 varuhus i Sverige. MediaMarkt driver 1 000 fysiska butiker i 15 olika europeiska länder.

  Bluffbolaget FabriksOutlet fick annonsera på Politiskt Inkorrekt (1/3)

  Vad erbjuds hos MediaMarkt?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda. Olika produktkategorier som finns på företagets hemsida är tex: telefoner och GPS, datorer, vitvaror, spel och gaming och så vidare. Då kunderna gör en beställning kan de välja om de vill hämta ut sitt paket i något av de fysiska butikerna i Sverige eller så kan de få sitt paket levererat hem till dörren. Den normala leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar. Kunderna har 14 dagar på sig att returnera någon produkt från och med att de har tagit emot sin beställning. är det så at kunden gör en retur får hen själv stå för returfrakten och för godkänd retur ska produkten vara oförändrad.

  Hur kan kunden nå kundtjänsten hos MediaMarkt?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunderna vilja kontakta kundtjänsten kan de göra det antingen genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Är kunderna i behovet av att lämna in en reklamation så kan de börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av företaget MediaMarkt? Om du har det så kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt hur kundtjänsten tog hand om eventuellt ärende.


  Produkter man kan hitta hos MediaMarkt.

  MediaMarkt
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Levererar paket till fel kund

  Hej

  Så fantastiskt dåligt skött. Kommer aldrig mer handla hos er. Ett paket ligger sänt från ert lager med kunden som avsändare och en helt okänd kvinna i Borlänge som mottagare av paket.

  Presentkort skulle skickats förra veckan från lagret i Norrköping pga att man gjort fel. Inte fått nått presentkort. Kan inte hämta ut paketet eftersom det ligger fel mottagare av paketet på fraktsedeln. Blev ombedd av er kundtjänst att posten inte kan neka att lämna ut paketet för det skall stå Sofia på brevet. Men hon står som avsändare istället för mottagare eftersom ni gjort FEL.

  Jag har betalt för att dirigera om paketet från Borlänge till Vara så ligger paketet där och jag har gjort fyra resor dit utan att få ut paketet. PostNord hänvisar att MediaMarkt skall ansvara och justera försändelsen till mig och att de kan göra det även efter paketet är skickat från dem. Imorgon går paket i retur tillbaka till avsändaren vilket på paketet är jag istället för MediaMarkt. Jag kommer väl få en ny avisering på paket från samma utlämningsställe och kommer ånyo inte kunna hämta ut paketet för att det är fel mottagare. Sämsta butiken ever. Men vill man inte ha nöjda kunder så....

  Av: Sofia27-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Hemskt !!!

  Skulle inte köpa här om jag vore ni aldrig igen att jag köper från media market . väldigt dryg och otrevlig personal som slarvar papers arbeten . köpte ett dator som hade fabriksfel och skulle få en ny i inbyten me nu väntar jag fortfarande på mina pengar och har gått en vecka pga av slarv i papper . dessutom så kallar personalen köpare för åsnor vilket aldrig hänt i andra elektronik butiker .Jag avråder att köpa från media market gå till en seriös butik och få professionell hjälp #bojkottamediamarket

  Av: Gabriel 16-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om MediaMarkt

  Din recension

  FAQ

  Är MediaMarkt ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om MediaMarkt. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder MediaMarkt?

  MediaMarkt är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.