OmdömesStälle

  Recensioner Jolie

  Smink och hudvårdsprodukter är en sak som väldigt många av oss använder dagligen, och när man använder det vill man oftast att produkten ska både vara bra för dig och din hy men även kanske för plånboken och naturen. Det finns många olika företag som producerar hudvårdsprodukter av olika pris och egenskaper men ett företag som är expert på ekologisk skönhet är Jolie. Hos dem kan du utforska deras utbud där det endast finns 100% äkta ekologiska skönhetsprodukter.

  Vem är Jolie?

  Företaget har sin grund i Helsingfors och de är ett hem för naturlig skönhet och hälsa. Företaget är känt för sitt fantastiska och ekologiskt certifierade naturkosmetik och all inspiration till produkterna har kommit från Paris. Kvalitet och lyx är det som värderas högt hos Jolie och har ett inslag av parisisk elegans. Företagets mål är att förstärka och framhäva de specifika egenskaperna hos kvinnor som tyvärr ofta glöms bort, och själva ordet ”Jolie” är franska och betyder söt, fin, underbar, vacker och alla andra ord som beskriver olika nyanser av skönhet. Jolie grundades och lanserades under 2012 av fyra vänner och det blev snabbt ett ganska populärt företag när det kommer till naturkosmetik i Finland. De som jobbar på företaget tror på kreativitet, intuition, öppenhet och även trovärdighet.

  Några enkla hudvårdstips.

  Vad erbjuder Jolie?

  Inne på Jolies tydliga och lättnavigerade hemsida kan du hitta produkter som har väldigt hög kvalitet och som kommer att göra gott för dig och din hy. Om du vet vad du är ute efter kan du snabbt hitta produkten genom att gå igenom de olika kategorierna men om du inte vet va du skulle vilja ha ska du inte glömma att kolla i både nyheter och populära produkter. Alla leveranser behandlas vanligtvis inom 24 timmar under vardagar och alla leveranser inom Sverige sker med DHL och Postnord. Jolie erbjuder gratis frakt på beställningar som är över 800 kr men annars ligger frakten på 59,00 kr. När du gör din betalning kan du välja mellan kort, internetbank eller faktura.

  Om du är ute efter extra bra erbjudanden ska du inte glömma att gå in på företaget outlet men du kan även prenumerera på deras nyhetsbrev för att ta del av både nyheter och erbjudanden.

  Hur kommer man i kontakt med Jolie?

  Jolie värderar sina kunder väldigt högt och vill alltid att de ska vara så nöjda som möjligt, därför behöver du inte tveka med att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Du kan nå dem via antingen e-post eller på telefon, men innan du kontaktar dem kan du alltid läsa all information som finns på hemsidan om produkter och kosmetika. Om du råkar få hem en felaktig eller trasig produkt ska du alltid skicka e-post till företaget så att du kan få en återbetalning eller en ny produkt. Det går inte att returnera en produkt som man öppnat eller testat och du har endast rätt att returnera en produkt 14 dagar efter ett du fått hem den.

  Skriv gärna en egen recension om Jolie om du har handlat via dem eller annars har några tankar eller åsikter om företaget i sig.

  Jolie
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Jolie

  Din recension

  FAQ

  Är Jolie ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Jolie. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Jolie?

  Jolie är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Jolies webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.