Topformula

Alla recensioner

Topformula

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Adrian nahi
Grymt butik. Mycket nöjd! Läs vidare
Riktig dålig kvalité pRiktig dålig kvalité på produkterna. Du får vad du betalar förå produkterna. Du får vad du betalar förLäs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vitamin b 3, vitamin b komplex

  Grymt butik. Mycket nöjd!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Oseriösa

  Riktig dålig kvalité pRiktig dålig kvalité på produkterna. Du får vad du betalar förå produkterna. Du får vad du betalar för


Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Topformula

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan tillräckligt med D-vitamin i oss, i synnerhet under vinterhalvåret, så därför kan det vara bra att ta det som ett tillskott. Men ofta är det även så att vi har brist på andra mineraler, vitaminer och liknande. En sak man kan göra är att ta något test där det visar vad man möjligtvis har brist på, men en sak man kan göra är även att ta utav de vanligaste tillskotten som man oftast har brist på. Man kan hitta olika sorts tillskott i många olika butiker. I synnerhet hälsobutiker har ett bra utbud av kosttillskott men det finns även specifika butiker som har valt att endast satsa på att sälja kosttillskott. Hos Topformula i Sverige kan man hitta olika kosttillskott. 

Genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit kan man få svar på många frågor som man möjligtvis undrar över. I recensioner brukar frågor som tex: hur fungerar returerna? Hur lång är leveranstiderna? Hur är storlekarna hos detta företaget, ska man ta mindre eller större än vanligt? Bli besvarade. 

Mer information om Topformula
Topformula är ett företaget som både är lanserad och grundat i Sverige och de har en egen fabrik samt distribution i Norrköping i Sverige. 2004 grundades företaget och är i dag ett av de ledande företagen i Sverige när det kommer till tillverkning och utveckling av kosttillskott. Årligen har företaget över 150 000 kunder i Sverige. Topformulas affärsidé är att erbjuda sina produkter direkt från fabriken och hem till dig som kund, inga mellanhänder som tar pengar där emellan. 

Vad erbjuder Topformula sina kunder?
Hos Topformula kan man gå igenom olika kategorier som tex hud och hår, kosttillskott, receptfria läkemedel mm. Om man vet vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta det man letar efter. Inne på hemsidans första sida kan man se vilka produkter som är helt nya för sortimentet, och man kan även se vilka produkter som är de populäraste och vilka som säljer bäst. Olika betalningsmetoder som man kan välja mellan då man gör ett inköp är kortbetalning, faktura, delbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Om man väljer faktura så kommer produkterna att komma hem till dig innan man behöver betala för dem. I de allra vanligaste fallen tar det 1–2 arbetsdagar för leveransen och fraktkostnaden är alltid 0 kronor. Man kan även spåra paketet hela tiden under färden för att se var det är. 

Hur kan man komma i kontakt med Topformula?
Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via telefon eller e-post. Om man väljer e-post kommer de att återkomma till dig inom 24 timmar. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom deras ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns. 

Har du handlat hos Topformula någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget. 

Topformula.