Ginos

Alla recensioner

Ginos

70% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Adde
Är jätte nöjd med min beställning. Kommer definitivt att handla där igen. Bra priser och snabb leverans.Läs vidare
A
andreas
verkligen snabb leverans. vilken grej billigt och super support. Läs vidare
S
suzan
Verkligen bra priser, snabb leverans. Blir Ginos.se hädan efterLäs vidare
M
malin
verkligen billiga priser, bra utbudLäs vidare
A
Andersson
Värsta jag varit med om. Efter en månad har jag fortfarande inte fått produkterna jag beställt och betalat för. På deras hemsida skriver dom 1-2 leveransdagar, det stämmer inte. Kundtjänst svarar i...Läs vidare

Alla recensioner (10)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Nöjd!

  Är jätte nöjd med min beställning. Kommer definitivt att handla där igen. Bra priser och snabb leverans.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  älskar Ginos.se

  verkligen snabb leverans. vilken grej billigt och super support.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  bästa leverans och kundsupport

  Verkligen bra priser, snabb leverans. Blir Ginos.se hädan efter


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  billigt är bäst

  verkligen billiga priser, bra utbud


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Beställ inte från Ginos.

  Värsta jag varit med om. Efter en månad har jag fortfarande inte fått produkterna jag beställt och betalat för. På deras hemsida skriver dom 1-2 leveransdagar, det stämmer inte. Kundtjänst svarar inte.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Undvik!

  Jag beställde en produkt och fick en helt annan. Jag skickade tillbaka den fellevererade produkten med företagspost, som gino:s vill. Det kostade 225 kr. Efter 14 dagar och många mejl har jag inte fått rätt vara eller mitt utlägg på 225 kr tillbaka. Sämsta möjliga kundservice. Undvik detta företag.

  Fel i recensionen, skulle naturligtvis INTE handla här igen.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Billiga priser, snabb leverans!

  Rekommenderar!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Betald order som inte kommer fram?

  Beställde och betalade min produkt för en vecka sedan.
  Leveransen har fortfarande inte kommit och när jag skriver till kundtjänst får jag inget svar?!
  Urkass service, kommer Aldrig köpa via er igen!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning

  Det är enkelt att locka med låga priser när man inte levererar/ har helt orimliga leveranstider.
  Den sk kundtjänsten existerar inte i realiteten. Om de gör det så svarar de inte trots upprepade mail där jag efterlyste beställningen.
  Tack och lov betalade jag genom Klarna så De fick annulera ordern.
  Rådet är att hellre lågga ngr kronor extra och beställa hod ett pålitligt företag med existerande kundservice.

  NEJ. Handlar Aldrig här igen


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sämsta returvillkor

  Beställde en fel produkt men de skickar inte med retursedel. Man står själv för returen. I mitt fall kostade det 220kr. Jag föreslog att jag kommer förbi deras adress i Södertälje för att byta varan alt. göra returen på plats men fick svar att de inte har någon kundmottagning. Ingen kundservice på telefon heller. De svarar på varannat mail utan någon servicekänsla.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ginos

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer det alltid att ingå snabba leveranser och allting till låga priser. Välkommen till företaget som har mer än 15 års erfarenheter av frisörbranschen och som har över 100 000 nöjda kunder

Information om Ginos
År 1995 öppnades Ginos, då var det en frisörsalong i Stockholm med fokus att erbjuda sina kunder både klippningar och hårstylingar till bra pris. Företaget har alltid sett till att driva sin salong med kunden i fokus, och det dröjde inte länge innan de började sälja och rekommendera hårprodukter på salongen, vilket ledde till att de fick ett allt större förtroende från sina kunder. Under 2012 bestämda Ginos att det var dags att utöka sin verksamhet på något sätt, och det var då de startade sin internetbutik så att de kunde erbjuda professionella hårvårdsprodukter till mycket bra priser till sina kunder som finns runt om i Sverige. Det har gott väldigt bra för internetbutiken och företaget funderar på att kanske utöka sin marknad och även börja skicka sina beställningar till Norge. Ginos affärsidé har alltid varit den samma, enda från starten tills nu, och det har varit att alltid erbjuda bra service, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Ginos köper alltid in stora volymer av produkter till ett bra inköpspris så att de kan erbjuda sina kunder både låga priser och billiga frakter. 

Vad erbjuder Ginos?
Företagets hemsida är lättnavigerad och tydlig att använda, du kan smidigt gå igenom de olika kategorierna och även se vilka produkter som är nyheter och vilka produkter som är de mest sålda. Företaget har ett brett sortiment och hos dem kan du hitta hårvård, hudvård, smink och även parfymer till mycket bra pris. Om du vet vad du är ute efter kan du smidigt söka efter just de produkterna, men i annat fall kan du även gå igenom de nuvarande kampanjerna för att hitta nya favoritprodukter. 

När du ska göra din beställning kan du välja mellan några olika betalningsmetoder så att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vanligtvis är leveranstiden mellan 1–4 dagar inom Sverige och fraktkostnaden är endast 19 kronor. 


Reklamationer, tips och kontakt med Ginos
Om du undrar över något eller har några frågor eller funderingar ska du först alltid börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga där kan du alltid kontakta Ginos snabba och enkla kundservice. Om du vill kontakta med dem ska du börja med att fylla i ett formulär som finns inne på hemsidan, på det ser dom alltid till att svara så snabbt som möjligt vilket oftast är inom 24 timmar. Om du får hem en söndrig produkt ska du såklart lämna in en reklamation, för att göra det ska du logga in på hemsidan med dina uppgifter och sedan fylla i en reklamation och skicka tillbaka varan till företaget. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har beställt några produkter via dem.