DinVitamin

Alla recensioner

DinVitamin

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

N
Nizami Faradjev
Billiga vitaminer och super snabbt leverans!Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Mycket bra!

  Billiga vitaminer och super snabbt leverans!


Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo Topformula

Topformula

2 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

DinVitamin

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk eller vegankost. När man ska äta vitaminer vill man även att de ska vara av bra kvalitet och att man vet varifrån dom kommer och vart de har tillverkats. Därför just finns företaget Din Vitamin, de erbjuder alla sina kunder svensktillverkade vitaminer som kommer direkt hem till din brevlåda. 

Information om Din Vitamin
Din vitamin är ett företag som har sysslat med e-handel i redan 20 år. Detta företag är ett varumärke inom inkClub koncernerna och sedan företaget lanserades och grundades har över 5 miljoner unika kunder handla hos dem. Din Vitamins verksamhet sträcker sig över 10 länder i Europa men all verksamhet drivs från Sverige. Företaget ser alltid till att ha ett stort socialt engagemang och de arbetar tillsammans med Samhall där de hjälper människor med funktionsnedsättningar ut i arbetslivet. Din Vitamin brinner för det här med kosttillskott och de tycker att alla människor är värda att ge sin kropp det där lilla extra för ett piggare liv. Detta företag ser till att alltid hålla högsta kvalitet när det kommer till deras kosttillskott. De använder de bästa råvarorna, och de har de rätta certifieringarna i sina fabriker och den bästa paketeringen. 

Vad erbjuder Din vitamin?
Är du osäker om du behöver några kosttillskott? Det är inte alltid så lätt att veta vad det är man kanske har brist på eller kanske man äter för mycket av någon vitamin? Du behöver inte oroa dig länge och chansa när du köper dina vitaminer, du behöver bara gå in på företagets hemsida för att göra ett test för att se vilka vitaminer du behöver. Inne på hemsidan kan du kolla igenom de mest sålda vitaminerna men även smidigt gå igenom olika kategorier för att hitta vad du är ute efter. Oberoende vad du väljer att handla hos Din Vitamin kommer du alltid att få fri frakt på dina beställningar, de kan alltid vara säker att alla kosttillskott är tillverkade i Sverige och leveranserna kommer alltid att vara snabba. Din Vitamin erbjuder även en smidig prenumeration, du kan välja upp till 4 personliga vitaminer för att sedan få hem den regelbundet direkt till din brevlåda. 

Reklamationer tips och synpunkter om Din Vitamin
Om du har några frågor eller funderingar om företaget ska du börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Om du inte hittar ditt svar där kan du såklart komma i kontakt med företaget, du kan kontakta dem via deras frågeformulär som finns inne på hemsida men du kan även välja att kontakta dem via telefon eller e-post, de strävar alltid efter att svara på alla frågor redan samma dag. Om du vill lämna in en reklamation ska du kontakta företaget så att de kan hjälpa dig med din reklamation.

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har några erfarenhet eller tankar om dem om du har handlat via dem.