OmdömesStalle

  Recensioner Bokus

  Om Bokus

  Bokus grundades 1997 i Stockholm och är en internetbokhandel, de fokuserar på att sälja böcker via internet. Hela företaget började med att framförallt sälja böcker inom Sverige, men år 2006 började de att sälja till resten av världen. Alla Bokus kunder kan ta del av över 10 miljoner titlar som finns på deras hemsida. Bokus kan böcker och håller sig alltid uppdatera på vad som händer och vilka nyheter som kommer ut gällande bokvärlden. Företagets vision är att alla människor ska få uppleva läsglädje alla dagar, du ska bli inspirerad, avkopplad och du ska känna att de böcker du läser är som att öppna dörrar till nya världar. Bokus vill att du ska kunna köpa böcker av dem och att just den boken ska skapa gemenskap, om det sen är en godnattsaga vid läggdags eller en bok du berättar om för en vän. Bokus känner även att de vill se ett demokratiskt samhälle och att alla ska kunna utbyta sina åsikter och tankar. Böcker ska finnas där vi människor finns, i både butiker och på nätet.

  Miljön

  och en hållbar utveckling är något som Bokus även bryr sig om, varje dag arbetar företaget med att transportera och packa sina paket och varje steg mot miljövänligare paket betyder mycket för dem. Bokus har satt upp ett mål hur de ska kunna göra sin verksamhet miljövänligare, vilket är att de senast år 2020 ska vara helt klimatneutrala.

  Vad erbjuds hos Bokus?

  Bokus hemsida är tydligt och väldigt lättnavigerad, du kan snabbt kolla igenom Bokustoppen vilket är en lista på de populäraste böckerna just nu. Om inte något föll dig i smaken där kan du välja och vraka mellan alla olika kategorier de har på hemsidan, det finns något för alla på Bokus. Bokus är väldigt uppdatera på allt som händer inom nyhetsvärden och det kommer du även att se om du går in på hemsidan. Om inte du är Bokintresserad men någon du känner är det kan du köpa ett presentkort till Bokus till någon du tycker om. Oberoende vad du beställer via Bokus ingår det alltid fri frakt, snabba leveranser och utbudet är stort utav billiga böcker.

  Bokus Play

  är något som lanserades 2018, via det kan du skaffa ett abonnemang och lyssna på tusentals olika ljudböcker. Att skaffa Bokus Play är enkelt, prisvärt och flexibelt. Om du skulle vara intresserad att prova på denna tjänst kan du prova gratis i 14 dagar och det finns ingen bindningstid.

  Kontakta Bokus

  Har du beställt något och sedan ångrar dig har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot din beställning, inom detta ingår dock inte böcker som levererats digitalt. Om du har några frågor till Bokus kan du kontakta dem varje vardag, du kan kontakta dem via mejl, på telefon eller fylla i ett kontaktformulär.

  Är du en bokfantast?

  Om du är det så ta då och skriv en recension om Bokus om du någonsin beställt något från dem.

  Här är en julklappsvideo från Bokus och Camilla Läckberg.

  Bokus
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Handla inte på Bokus

  Har aldrig fått så trött kundservice. Betalade extra för snabbfrakt 1-2 arbetsdagar för min kursliteratur och man får veta i efterhand att böckerna inte kommer förns snabbast en vecka. Riktigt dålig ehandel så beställ någon annanstans där dom faktiskt bryr som om kunderna

  Av: Lovisa Lindquist09-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skit

  Detta är en av de sämsta bokhandel online.
  leverans tar minst 11 dagar även om de står 7-9 dagar. Kommer aldrig köpa där ifrån och kommer avråda alla jag känner att någonsin köpa något till där. ren skit...

  Av: Student 07-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Bokus

  Din recension

  FAQ

  Är Bokus ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bokus. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bokus?

  Bokus är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bokus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.