Mathem

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Mathem kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Mathem:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Mathem erbjuder en pålitlig hemleveransservice med flexibla leveranstider och alltid fräscha varor. Återanvändbara kartonger gör det enkelt att packa upp varorna, men det finns problem med fel levererade varor och svårigheter med reklamation. Trots vissa brister i leveransen, är den vänliga och hjälpsamma personalen ett stort plus för kundupplevelsen. Tyvärr kan stora och tunga lådor vara opraktiska och ta upp extra utrymme. Totalt sett, är Mathem ett bra alternativ för bekväm online shopping med hemleverans. (78.723%)

👍 74   👎 95

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.