OmdömesStälle

  Recensioner HelloFresh

  Att laga mat tar upp en stor del av ens tid. Inte nog att man måste skära upp all mat, men den ska ännu in i ugnen. Före själva matlagningen måste man också bestämma sig vilket recept man ska satsa på, detta sker såklart innan man åker in till stan för att köpa alla ingredienser. Det är inte konstigt att många känner detta som tråkigt och enformigt, speciellt tidskrävande. Skulle det inte vara skönare med fritid efter en lång arbetsdag, istället för hushållssysslor?

  Som tur finns faktiskt tjänster som hjälper till med hushållssysslor. De vanligaste tjänsterna som har funnits en längre tid är bland annat barnvakter och städare. Men nu har det börjat dyka upp nya tjänster, och en av dessa tjänster är företag som planerar maten för veckan åt en. Då slipper man all planering, men också all tid som går åt att åka in till stan efter ingredienser. Det finns många olika företag som gör detta, men att av dem är HelloFresh.

  Om HelloFresh

  Med HelloFresh kan man välja egna recept och sätta ihop sin egen veckomeny. Skillnaden är att man endast behöver sätta ner 15–45 minuter av sin fritid. Man kan välja mellan 12 nya recept varje vecka, ingredienser för de recepten skickas till vald adress. Tro det eller ej, men detta är faktiskt bättre för miljön på grund av all onödig matsvinn. Recept och ingredienser från HelloFresh skickas ut med rätt mått, inget kastas.

  Vad kan HelloFresh erbjuda?

  En varierande veckomeny med recept som inte är svåra att tillreda. Man får färska ingredienser i praktisk förpackning, på detta vis tar det inte upp hela kylen. Det finns olika meny-grupper att välja från, bland annat vegetarisk, familj, och klassisk. Information om dessa menyer hittar man på hemsidan. Där kan man också se hur lång tid det tar att tillreda de olika recepten.

  Såhär fungerar det. Först väljer man hur ofta man vill ha en matkasse och hur många som äter, (om man inte vill ha matkasse en skild vecka så är det fullt möjligt) man kan också avbryta prenumerationen när man så vill. Matkassen kommer hem till dörren vid överenskommen tid, sedan är det bara att laga maten.

  Jag har en fråga till HelloFresh, hur får jag kontakt?

  Ibland är allting inte så självklart som man skulle tro. Har man frågor till HelloFresh så lönar det sig att först läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem, chansen är stor att svaret finns där. Om man inte hittade sitt svar där kan man kontakta HelloFresh via telefon eller email, info om detta finns på hemsidan.

  Genom att skriva en recension så hjälper du andra. Till exempel: Om du överväger att köpa en produkt/tjänst från ett företag du aldrig handlat med förut, då kan det vara bra att först ta reda på om detta företag har positiva eller negativa recensioner från kunder som har handlat med företaget före dig. Då kan du lära dig från dessa kunder och överväga om företaget är värt din tid eller inte. Kom ihåg att recensioner inte får vara falska.


  Så här fungerar HelloFresh

  HelloFresh
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  5
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  4
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Saknades FYRA ingredienser i tredje måltiden

  När vi skulle laga tredje middagen upptäcker vi att det saknas hela FYRA ingredienser, bl.a. en huvudingrediens som t.o.m. ingick i rättens namn! Ett så stort fel redan vid tredje rätten... då vågar man inte fortsätta med denna matkasseleverantör efter kampanjtidens slut. Synd! För de två rätterna vi hann laga var jättekul att just laga samt var goda!

  Av: Cicilia Segerstierna11-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5
  rating

  Skriv din egen recension om HelloFresh

  Din recension

  FAQ

  Är HelloFresh ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om HelloFresh. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder HelloFresh?

  HelloFresh är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryckkategorin, mer specifikt inom Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till HelloFreshs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.