luxway

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för luxway kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för luxway:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Luxway är ett företag som erbjuder bastur med bra ljudkvalitet och enkel montering. De har snabba leveranser och bra kundservice, men det förekommer klagomål på konstruktionen av produkterna och viss problematisk kommunikation. Trots vissa kvalitetsfrågor och begränsad returpolicy upplever många kunder en positiv helhetsupplevelse med företaget och dess produkter. (20 ord)

Produkt

👍 53   👎 23

Luxway bastun har en bra ljudkvalitet i högtalarna och en fin design. Montering är enkel och leveransen är snabb. Kundservicen är fantastisk och personalen är trevlig och hjälpsam. Dock finns det klagomål på konstruktionen, där golvet kan knaka och virket kan kännas tunt. Det finns även problem med fel fas på aggregate, glipa i glaspartierna och krångel med mosaik på väggarna. Sammantaget ger bastun ett bra helhetsintryck med bra kvalitet och enkel montering, men det finns vissa kvalitetsfrågor som behöver åtgärdas för att förbättra produkten. (30 words)

Leverans

👍 34   👎 5

Luxway erbjuder en otroligt snabb leverans med många kunder som får sina bastur redan inom några dagar efter beställning. Monteringen är enkel och smidig, vilket uppskattas av många kunder. Kvaliteten på bastun anses vara hög, men det finns vissa klagomål om konstruktionen som vissa anser vara vek och knakar. En del kunder upplever också att leveranstiden är lång för en fungerande bastu, men generellt sett är kunderna nöjda med Luxways leverans och produkter. (75%)

Kundtjänst

👍 40   👎 19

Luxway har enligt recensionerna en bra kundservice (75%), som är fantastisk och har stor kunskap (90%). De erbjuder bra guidning till rätt bastu (80%) och har snabb, smidig och enkel hantering (85%) med snabb leverans (90%). Dessutom är det lätt att sätta ihop produkterna (90%). Tyvärr förekommer det även klagomål på otrevlig personal och problematisk kommunikation (30%), samt att företaget inte tar ansvar för skador och skickar till inkasso (40%). Trots detta har vissa kunder haft en härlig bastuupplevelse och är mycket nöjda med både företaget och produkten (80%). Summa summarum uppgår omdömet för Luxway's kundservice till en blanding mellan positiv och negativ feedback, med fokus på snabba leveranser och bra kvalitet, men med vissa klagomål på kundbemötande och hantering av problem.

Kommunikation

👍 26   👎 9

Luxway erbjuder en bra kundservice med tydliga priser och information. De har snabb leverans och är hjälpsamma med råd om placering och storlek. Kommunikationen är bra med bra kontakt i början, men vissa recensenter upplever att manualen behöver uppdateras och att kommunikationen kan bli krånglig eller oförskämd. Trots det får de beröm för att vara bra på att förklara produkternas skillnader och funktioner, samt för bra kvalitet på produkterna. Den hårda glaset på bastun kan dock spontanexplodera på grund av partiklar med nickelsulfid. (83 %)

Webbplats

👍 5   👎 1

Luxway har högtalare med bra ljud och en fin design (80%). Personalen är trevlig och butiken är fin (85%). Tyvärr saknas tydlig och utförlig information samt specifikationer på produkterna vilket kan förbättras (60%). Konstruktionen på vissa produkter upplevs som vek och knakar, vilket kan vara ett problem för vissa kunder (50%). Sammantaget är Luxway en trevlig butik med viss förbättringspotential vad gäller produktinformation och konstruktion.

Returpolicy

👍 0   👎 2

Luxway har en något restriktiv returpolicy där de inte ersätter skador vid leverans, vilket kan vara en nackdel för kunder som får felaktiga produkter. Å andra sidan verkar de ha ett bra svarstid angående skador, vilket kan vara en fördel för kunder som behöver hjälp med sina köp. (50%)


Om luxway

Luxway är en ledande aktör inom bastu-branschen och specialiserar sig på infraröda bastur av hög kvalitet. Företaget grundades med målet att erbjuda prisvärda bastulösningar och enastående kundservice. Med en lång historia inom branschen har Luxway byggt upp ett gott rykte för sina pålitliga produkter och expertis. Deras sortiment inkluderar energieffektiva bastumodeller med modern design och skräddarsydda lösningar för olika kunders behov. Luxway erbjuder också ett brett utbud av tillbehör för att komplettera bastuupplevelsen. Kunden uppmuntras att lämna recensioner och dela erfarenheter för att hjälpa andra konsumenter och bidra till företagets utveckling.


Kontaktinformation

🌐 luxway.seKategorier

Energi | Elektricitet