luxway

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för luxway kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för luxway:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Luxway erbjuder en otroligt snabb leverans med många kunder som får sina bastur redan inom några dagar efter beställning. Monteringen är enkel och smidig, vilket uppskattas av många kunder. Kvaliteten på bastun anses vara hög, men det finns vissa klagomål om konstruktionen som vissa anser vara vek och knakar. En del kunder upplever också att leveranstiden är lång för en fungerande bastu, men generellt sett är kunderna nöjda med Luxways leverans och produkter. (75%)

“Behjälpliga med att reklamera transportskada”

👍 34   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Carina - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra på att förklara produkter och funktioner
  • Genuint intresserade av att hjälpa mig hitta rätt produkt som terapeut
  • Behjälpliga med att reklamera transportskada