OmdömesStälle

  Recensioner Komplett Bank

  Flexibilitet när du behöver det – Recension om Komplett Bank

  Om Komplettbank

  Komplett är en norsk koncern, som huvudsakligen säljer hemelektronik till slutkunder och återförsäljare över internet. Koncernen grundades år 1996 medans Komplett Bank grundades först år 2014 med koncession från finansinspektionen. Den norska banken erbjuder refinansieringstjänster och konsumentkredit på gynnsamma villkor och utan någon säkerhet. Komplett Group som samarbetar med Komplett Bank har flera ledande nätbutiker i Skandinavien och Norge, tex Webhallen, Komplett.se och Komplett.no. De största delägarna till Komplett Bank är Canica Invest som även äger majoriteten av Komplett Group. Att erbjuda den mest flexibla konsumentkrediten med gynnsamma villkor är det som Banken strävar efter. Nöjda kunder är en väldigt viktig del av verksamheten för banken. Komplett bank i Finland lanserades 2017 i februari.

  I vilka tillfällen kan det behövas ett lån? Ta en titt på denna korta video så får du svar på den frågan. 

  Vad kan Komplett Bank erbjuda dig?

  Via Komplett Bank kan du skaffa ett kreditkort, ta ett flexibelt lån eller skaffa ett komplett bankkonto. Skaffar du ett kreditkort får du suveräna fördelar och bonusar på alla dina köp. Vill du ha ett sådant här kort via Komplett Bank så gäller ingen årsavgift, avgiftsfria kontouttag, en självvald PIN-kod och upp till 50 dagar räntefri kredit. Inkluderade försäkringar med detta bankkort är köpskydd kreditkort, ID-skyddsförsäkring och även rese- och avbeställningsförsäkring.

  Är du intresserad att ta ett lån via banken kan du göra det flexibelt utan någon säkerhet. Du kan låna upp till 500 000kr, använda pengarna till vad du vill, låna mer inom den tilldelade ramen när du behöver eller önskar och du kan betala av lånet när du anser att din ekonomi tillåter dig till att göra det. Efter att du har fyllt i ett webbaserat ansökningsformulär och skickat in det kommer Komplett Bank att behandla din ansökan omedelbart. Utbetalningen av lånet kan göras redan samma dag som ansökan blir godkänd och du har signerat kreditavtalet elektroniskt med BankID. I ansökningsformuläret kan du se vilka uppgifter som behövs fyllas i. Du kan samla dina lån på en månatlig faktura, minska dina månadsavgifter med bara en långivare och förmånlig ränta jämfört med de flesta alternativa smålån. Det kan vara lönsamt och praktiskt att samla och lösa dina skulder i samband med kreditkort, konsumtions lån och/eller köpfinansiering med ett flexibelt lån från Komplett Bank. Banken erbjuder inte bara det mest flexibla lånet utan de strävar även efter att förse sina kunder med förmånliga avgifter och räntor, ett lån utan säkerhet har normalt lägre ränta än kreditkort.

  Du kan handla snabbt och enkelt och betala när du vill ifall du skaffar ett Komplett Bank Konto. Du kan betala enkelt, utan kortuppgifter, månadsfaktura med översikt över alla dina köp, det är 14 dagars betalningsvillkor, det är säkert eftersom du kan mottaga dina varor innan du betalar dem och nedbetalning av köp kan du göra i din egen takt.

  Kontakta Komplett Bank

  På banken hemsida kan du fylla i ett formulär där du kan ställa frågor du möjligtvis kanske har, annars kan du kontakta banken via telefon eller e-post. Om du känner att du behöver eller vill ha ersättning ska du fylla i en skadeanmälningsblankett.

  Vad tycker du?

  Dela med dig vad du tycker om denna bank, kanske du har tagit eller lån via dem eller har ett kreditkort.

  Komplett Bank
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  6
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Väldigt dålig information om betalningsuppläggning

  Första inbetalningen var på 84:--kr jag betalade in 500:-kr.Väntade på inbetalning för januari men den kom aldrig,fick däremot en förseningsavgift som kom den 2 februari via sms .Tog kontakt med kundtjänst den 3 februari,där var det väldigt svårt att få fakturainformation.

  Av: Kerstin Sundin03-02-2020
  nojprvjzws10-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  10
  rating

  VARNING för detta företag!!

  VARNING!! Beställde gamingdator för 10.000 kr för ett år sedan med garanti på 3 år. Mic-ljudet har inte fungerat sedan vi fick den, har skickat tillbaka datorn till deras dåliga kundservice och deras tekniker säger att den fungerar? De skickar dyra fakturor till mig (á 1000 kr) efter "reparation" utan att informera om vad de gjort på reparationen (trots att de inte löst problemet). Andra tekniker vi lämnat datorn hos bekräftar att den inte fungerar. Komplett.se vägrar lösa problemet och vägrar makulera fakturan eller ta tillbaka datorn. Detta har slutat med en EXTREMT dyr dator, som fortfarande inte fungerar. Bett om att få prata med deras högsta chef som skjuter ifrån sig problemet. Detta ärende går till ARN. Varning varning för oseriöst företag som inte tar vara på sina kunder!!!

  Av: E11-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Komplett Bank

  Din recension

  FAQ

  Är Komplett Bank ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Komplett Bank. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Komplett Bank?

  Komplett Bank är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Komplett Banks webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.