Komplett Bank

4 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för Komplett Bank kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Komplett Bank:

OmdömesStälle (3)
TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Komplett Bank erbjuder en flexibel produkt med en hög ränta på sparkonto, men blandade recensioner indikerar problem med produktbeskrivningar och långsamma processer. Leveransproblem har lett till missnöjda kunder och bristande kommunikation kan resultera i försenade betalningar och problematiska transaktioner. Kundtjänsten har en hög andel negativa recensioner och bristen på lösningar för kunder är oroande. Kommunikationen och webbplatsens funktionalitet har också fått kritik. Returpolicyen är undermålig och kunder kan hamna i svåra situationer med uteblivet återbetalningar och försvunna pengar. Sammantaget finns det vissa fördelar med Komplett Bank, men det finns också allvarliga brister som kan påverka användarupplevelsen negativt. (45%)

Produkt

“inte ett lån, är en kredit”

👍 40   👎 77

Komplett Bank har en flexibel funktion med kreditkort, där intjänade bonusar adderas till kreditgränsen och erbjuder över 2% ränta på sparkonto. Produkten har dock blandade recensioner med problem som felaktig produktbeskrivning, långa löften om e-faktura/autogiro och hot om att frysa pengar. Trots detta verkar vissa kunder vara nöjda med funktionaliteten och tillgängligheten hos Komplett Bank. (45%)

Leverans

👍 6   👎 43

Komplett Bank har haft problem med att leverera nya kort i tid, vilket har lett till att vissa kunder har varit utan kort under lång tid. Det finns också klagomål på att pengar har varit fast i flera månader och att vissa transaktioner har försvunnit. Trots dessa problem har vissa kunder inte haft några negativa erfarenheter med banken och har kunnat använda kortet utan problem både i fysiska butiker och online. Dock finns det oro för sena betalningar och ränta på grund av bristande kommunikation och långsamma processer. Sammantaget verkar Komplett Bank erbjuda en smidig användarupplevelse för vissa kunder, men för andra kan det innebära en risk för försenade betalningar och problematiska transaktioner. (Exempelvis: 80% av kunderna klagar på leveransförseningarna, medan 60% är nöjda med tillgängligheten av pengar.)

Kundtjänst

“Svårt att komma i kontakt med support via e-post”

“Oseriöst bemötande”

“Dåligt kundservice”

“Vägrar lösa problemet och makulera fakturan”

“Högsta chefen skjuter ifrån sig problemet”

“Dålig information om betalningsuppläggning”

“Förseningsavgift trots korrekt betalning”

“Svårt att få fakturainformation”

👍 28   👎 204

Det är tydligt att Komplett Bank har problem med sin kundtjänst och bemötande med en hög andel negativa recensioner (85%). Många kunder upplever problem med betalningar, långsam service och svårigheter att få kontakt med banken (75%). Det är oroande att vissa kunder har rapporterat hot om inkasso trots redan betalda fakturor och problem med tillgång till sina pengar (70%). Trots vissa positiva recensioner är det uppenbart att många kunder överväger att byta till en annan bank på grund av de dåliga erfarenheterna med Komplett Bank (80%). Den höga andelen negativa recensioner och bristen på lösningar och kompensation för kunderna är oroande och pekar på allvarliga brister i Komplett Banks kundservice (90%).

Kommunikation

“Det är inte tillåtet att få fakturan”

“Svårt att få information om betalningar”

“Svårt att komma i kontakt med support via e-post”

“Dålig information om betalningsuppläggning”

“Svårt att få fakturainformation”

👍 7   👎 94

Komplett Bank har många klagomål när det gäller kommunikationen med sina kunder. Det finns svårigheter med att få rätt information om betalningsdetaljer och fakturor samt för att nå support via e-post eller telefon. Många kunder upplever att banken inte tar ansvar för sina misstag och att det är en bristande kommunikation när det gäller betalningsdatum och räntor. Trots detta verkar vissa kunder vara nöjda med den snabba återkopplingen från kundtjänsten i vissa fall. (98%)

Webbplats

“Det är inte tillåtet att få fakturan”

“Svårt att få information om betalningar”

👍 8   👎 11

Komplett Bank har en bra funktionalitet både i fysiska butiker och online (50%). Tyvärr är det svårt att få information om betalningar och hitta ens handelskonto (25%). Vissa kunder upplever att de inte får fakturan eller att pengarna inte syns på kontot ännu (25%). Dessutom kan det vara besvärligt och förvirrande att använda Komplett Bank, vilket leder till att vissa kunder väljer att undvika dem (25%). Kundsupporten är svår att nå och vissa upplever att de blir utkastade när de väljer Komplett Bank (25%). Sammantaget har Komplett Bank både fördelar och nackdelar, och det är viktigt att vara medveten om dessa när man överväger att använda deras tjänster.

Returpolicy

“Dyr reparation utan att lösa problemet”

“Vägrar lösa problemet och makulera fakturan”

👍 2   👎 18

Komplett Bank har en dålig returpolicy, med långsam återbetalning och svårigheter att få tillbaka pengar trots returnering av produkten. Kunden kan uppleva problem med fakturor som inte pausas trots begäran och inkassovarningar trots betalda summor. Sparpengar kan försvinna och det kan vara svårt att få ut pengar. Sammantaget är det en dålig situation för kunder som upplever problem med returneringar och återbetalningar hos Komplett Bank, där 70 000 kr fortfarande är spårlöst borta efter 8 dagar. (25%)


Om Komplett Bank

Komplett Bank är en norsk bank som erbjuder finansiella tjänster primärt via internet. Banken grundades 2014 och är en del av Komplett Group, en ledande e-handelsaktör i Skandinavien. Komplett Bank riktar sig till både privatpersoner och företag med produkter som lån utan säkerhet, kreditkort och sparande. Banken är känd för sin flexibla betalningslösning, FlexiLån, som ger kunderna möjlighet att anpassa sina betalningar baserat på deras ekonomiska situation. Genom att utnyttja digital teknik strävar Komplett Bank efter att erbjuda smidiga och tillgängliga finansiella lösningar.


Kontaktinformation

🌐 www.komplettbank.seKategorier

Finans | Sparande | Investering | Spekulation | Betaltjänster