Gearbest

36 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för Gearbest kommer från 36 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gearbest:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gearbests webbplats har enkel användning (55%), men det finns brister i informationen om potentiella skatter och avgifter (40%). Det finns problem med returprocessen (30%) och vissa gömda avgifter som inte nämns på webbplatsen (20%). Lång leveranstid och oväntade extra avgifter kan också vara en nackdel (15%). Det verkar finnas problem med att acceptera ordernummer för retur (10%), vilket kan försvåra processen ytterligare. Det kan vara bäst att vara försiktig när man använder denna webbplats och vara medveten om eventuella problem som kan uppstå.

“Allt bra”

“Mycket bra webbutik”

👍 3   👎 16

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Benny Modig - 6 år sedanTrustpilot 🔗

  • Lång leveranstid
  • Allt bra

Anna Johanson - 9 år sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket bra webbutik
  • Bra och snabb