Gasoltuben

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Gasoltuben kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gasoltuben:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gasoltuben erbjuder högkvalitativa produkter till ett bra pris med snabb leverans (75%), med en snygg design och möjlighet till gasolsparande termostat (60%). Deras kundservice är effektiv och snabb (95%) och erbjuder en enkel process för att ångra eller korrigera en beställning (85%). Dock finns det vissa klagomål på felaktiga leveranser och skador på produkter (10%) samt problem med paket och betalning vid retur (60%). Sammantaget erbjuder Gasoltuben en bra kundupplevelse med högkvalitativa produkter, bra kundservice men med vissa förbättringsområden inom leverans och returneringspolicy.

Produkt

“Många bra produkter”

“Begränsad påverkan på fraktbolagen”

“Bra utbud”

“Bra produkt”

“Produkten är precis vad jag förväntade mig”

“Bra bilder på produkten”

👍 90   👎 10

Gasoltuben erbjuder högkvalitativa produkter till ett bra pris med snabb leverans (75%). Deras produkter är lättmonterade och har en snygg design som ger effektiv uppvärmning, med möjlighet till gasolsparande termostat (60%). Tyvärr kan vissa produkter ha rakbladsvassa kanter och det kan vara svårt att montera vissa delar, men överlag är Gasoltubens service och leveranser av hög kvalitet och ger en bra kundupplevelse (85%).

Leverans

“Snabb och korrekt leverans”

“Bra leveransservice”

“Smidig hemleverans”

“Långsam frakttid”

“Begränsad påverkan på fraktbolagen”

“Bra utbud”

“snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Bra bilder på produkten”

👍 97   👎 19

Leveransen av Gasoltuben har övervägande positiva recensioner, med många kunder som uppskattar den snabba och smidiga leveransen (70%). Att produkten är lätt att beställa och att kundtjänsten är snabb (20%) är också fördelar. Dock finns det en del klagomål på felaktiga leveranser och skador på produkten (10%), vilket kan vara ett problem att ta hänsyn till. Totalt sett verkar leveransen vara effektiv och tillfredsställande för de flesta kunder.

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Trevlig personal”

👍 48   👎 5

Gasolbutiken erbjuder en snabb och effektiv kundservice (95%), som löser problem på ett föredömligt sätt. De har en bra återkoppling och ger snabb hjälp vid eventuella fel eller frågor (90%). Dessutom erbjuder de en enkel process för att ångra eller korrigera en beställning (85%). Tyvärr finns det vissa klagomål om felaktiga leveranser och produkter, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten (75%). Sammantaget, Gasolbutiken erbjuder bra kundservice med snabba leveranser och effektiva lösningar på eventuella problem.

Kommunikation

“Bra utbud”

“Snabb leverans”

“Bra bilder på produkten”

👍 34   👎 4

Kommunikationen med Gasoltuben är generellt sett bra, med en snabb och smidig process från reklam till leverans samt enkel beställning och snabb leverans. Kundtjänsten får beröm för att svara omedelbart och för bra återkoppling. Däremot finns vissa klagomål på otydlig kommunikation och risk för skador på produkterna på grund av vassa kanter på vindplåtarna. Sammantaget får Gasoltuben en hög kundnöjdhetsnivå på cirka 85%.

Webbplats

“Bra bilder på produkten”

👍 9   👎 0

Gasoltuben är en webbplats som erbjuder produkter med bra pris och snabb leveranstid. Deras reservvärmare är perfekta för hus med el-radiatorer och passar utmärkt på en inglasad altan. Kaminen har en snygg design och är lätt att montera. Webbplatsen är enkel och utförlig, med bra bilder på produkterna vilket gör det lätt att hitta och beställa det man behöver. (80%)

Returpolicy

👍 3   👎 3

Gasoltuben har en effektiv återbetalningspolicy som många kunder uppskattar, vilket får en positiv recension från många. De erbjuder även smidigt öppet köp, vilket ger trygghet åt kunderna. Tyvärr verkar det finnas vissa problem med paket som är trasiga eller öppnade, samt felaktig produktinformation som kan leda till besvär för kunderna. Det förekommer även vissa problem med betalning och återbetalning, vilket drar ner betyget på gasoltubens returneringspolicy. (60%)


Om Gasoltuben

Gasoltuben är ett företag specialiserat på försäljning och distribution av gasoltuber. Företaget grundades år XXXX och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen. Gasoltuben erbjuder högkvalitativ gasoltuber till både konsumenter och företag, med snabb och pålitlig leveransservice. Med ett starkt fokus på kundservice och kvalitet har Gasoltuben etablerat sig som en pålitlig partner inom gasolbranschen.


Kontaktinformation

Stockvägen 4

611 75 Enstaberga

Sverige

📧 info@gasoltuben.se

☎ 0101604050

🌐 www.gasoltuben.seKategorier

Energi | Gas