Gasoltuben

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Gasoltuben kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gasoltuben:

TrustPilot (7)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gasoltuben är en webbplats som erbjuder produkter med bra pris och snabb leveranstid. Deras reservvärmare är perfekta för hus med el-radiatorer och passar utmärkt på en inglasad altan. Kaminen har en snygg design och är lätt att montera. Webbplatsen är enkel och utförlig, med bra bilder på produkterna vilket gör det lätt att hitta och beställa det man behöver. (80%)

“Bra bilder på produkten”

👍 9   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Bo Larsson - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Bra bilder på produkten