Gasoltuben

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Gasoltuben kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gasoltuben:

TrustPilot (7)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen med Gasoltuben är generellt sett bra, med en snabb och smidig process från reklam till leverans samt enkel beställning och snabb leverans. Kundtjänsten får beröm för att svara omedelbart och för bra återkoppling. Däremot finns vissa klagomål på otydlig kommunikation och risk för skador på produkterna på grund av vassa kanter på vindplåtarna. Sammantaget får Gasoltuben en hög kundnöjdhetsnivå på cirka 85%.

“Bra utbud”

“Snabb leverans”

“Bra bilder på produkten”

👍 34   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Patrik Lindström - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra utbud
  • snabb leverans
  • kunde betala med Klarna

Bo Larsson - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Bra bilder på produkten