Gasoltuben

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Gasoltuben kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gasoltuben:

TrustPilot (7)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gasolbutiken erbjuder en snabb och effektiv kundservice (95%), som löser problem på ett föredömligt sätt. De har en bra återkoppling och ger snabb hjälp vid eventuella fel eller frågor (90%). Dessutom erbjuder de en enkel process för att ångra eller korrigera en beställning (85%). Tyvärr finns det vissa klagomål om felaktiga leveranser och produkter, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten (75%). Sammantaget, Gasolbutiken erbjuder bra kundservice med snabba leveranser och effektiva lösningar på eventuella problem.

“Bra kundservice”

“Trevlig personal”

👍 48   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

trustpilot_666_Minus_101 - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Många bra produkter
  • Bra leveransservice
  • Bra kundservice
  • Priserna är lite dyra

Tommy - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra produkt
  • Trevlig personal
  • Produkten är precis vad jag förväntade mig