eToro

Alla recensioner

eToro

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Aescuvest
Aescuvest
0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo IUVO P2P Investment
IUVO P2P Investment
0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo easyMarkets
easyMarkets
0 recensioner

Att investera pengar och hålla på med olika typer av aktier och trading är något som är väldigt populärt nuf&...

Logo Nibble
Nibble
0 recensioner

Som alla redan vet så måste vi alla här tjäna pengar på ett eller att sätt för att kunna klara oss. Man m&ari...

eToro

Väldigt många har i dag ett stort intresse av att investera pengar i olika företag och projekt för att sedan kunna vinna ännu mer pengar som de kan investera. Intresset att investera pengar har alltid funnits men det har blivit mer och mer populär hela tiden eftersom det går så smidigt att göra det online via många olika hemsidor. Det är inte alltid så enkelt att veta vart man ska investera sina pengar och hur man ska ta sig till då man vill investera pengar. Men även detta går ganska smidig att lära sig eftersom man kan göra det via nätet. Det finns lärare och coacher man kan ta hjälp av online, eller så kan man gå olika kurser samt lära sig själv. En av de första sakerna man ska tänka på då man vill investera pengar är att veta vart man vill investera dem. Det finns flera hemsidor och företag som man kan göra detta via men ett av dessa är eToro.

Hur ska jag ta mig till om jag vill börja investera pengar via eToro? Hur är det om jag känner mig missnöjd över något och vill lämna in en reklamation eller om jag har några frågor och måste komma i kontakt med kundtjänsten? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer info om företaget eToro
eToro är ett företag och en hemsida som har blivit världens ledande sociala handelsplattform. Företaget är kända i länder runt om i hela världen och de har kända personer som marknadsför dem. Hos eToro kan man investera i flera olika aktier och man behöver inte betala några pålägg eller förvaltningsavgifter. Hos eToro finns det heller inga gränser för handlingsvolymen. 

Vad erbjuder eToro?
Hos eToro kan man investera i aktier och börshandlande fonder, i kryptovalutor samt i CDF – handeln. Allt detta kan man göra genom att skapa ett konto via deras hemsida eller genom att ladda ner deras app till mobilen för att kunna hänga med i börsen där. När man investerar pengar via eToro så kommer dessa pengar att vara skyddade av branschledande säkerhetsprotokoll och de kommer heller aldrig att dela med sig av dina personuppgifter utan att du har gett lov till det. När man skapar ett konto via hemsidan så kan man göra det genom att skapa ett helt nytt eller så kan man ansluta sig via Google eller Facebook. 

Hur kan kundtjänsten nås hos eToro?
Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten hos eToro så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. är man av någon anledning missnöjd över något och i behovet av att lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten. 

Har du någon erfarenhet av eToro? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Hur eToro fungerar.