Nordnet

Alla recensioner

Nordnet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Savr

Savr

0 recensioner

Att spara pengar är det många som tänker på att dom skulle vilja börja göra. Ibland kan det vara jobbigt att ta tag...

Logo Revolut

Revolut

0 recensioner

Väldigt många av oss vill spara pengar. Vissa vill göra det för att de vill spara till något speciellt som kanske en res...

Nordnet

Att investera och spara pengar är inte så enkla grejer. Man vet inte vilka aktier man ska satsa på eftersom det finns så otroligt många där ute, och man har ingen aningen aning i viket bolag man ska satsa pengar på om man vill hjälpa något företag. Att investera pengar på något sätt kan vara något riktigt bra, men det kan även gå dåligt om man inte är väl förberedd. Med endast några tusen kronor kan man vinna hur mycket pengar som helst så länge man ser till att göra det smart. Det finns företag där ute som hjälper till med att investera pengar, och Nordnet är ett av dessa företag. 

Tar Nordnet några avgifter för att hjälpa mig investera mina pengar? Har jag tillgång till dessa tjänster som en privatperson eller måste jag ha något typ av företag eller bolag innan? Ta reda på det genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. 

Om Nordnet
Nordnet är ett företag som grundades redan under 1996 och de är en verksamhet som vill hjälpa privatpersoner genom att erbjuda dem samma verktyg som professionella investerare har tillgång till. Under årens gång har företaget tagit fram olika typer av progrm som till exepmpel aktielåneprogrammet med flera. De olika marknaderna som Nordnet är verksamma på är Sverige, Norge, Danmark och Finland och de har lokala kontor som ansvarar för resepektive marknad. Nordnet har ett kundantal på cirka 1,3 miljoner. 

Tjänster som Nordnet erbjuder
Nordnet håller så gott som på med 3 olika affärsområden där de erbjuder olika typer av tjänster för privatpersoner. Antingen sparande och investeringar, där de har en digital plattform som utgör stommen i deras erbjudande. I plattformen är det möjligt för kunder att spara och investera i aktier, fonder och även andra värdepapper. Det andra affärsområden som Nordnet erbjuder är lån, de erbjuder tre olika typer av lån (portföljbelåning, bolån och privatlån utan säkerhet). Och det sista affärsområden som Nordnet är verksamma på är att de tillhandahåller produkter för privat pensionssparande i Sverige, Norge och Danmark.

Nordnet har även ett socialt investeringsnätverk som går under namnet Shareville och det länkar samman över 250 000 sparare. Nordnet har en kundtjänst som antingen kan nås via telefon eller e-post, och kunderna som undrar över något har möjligheten att kontakta kundtjänsten på den resepktive marknaden. 

Omdömen om Nordnet
Har du någon gång bestämt dig för att investera pengar, och gjorde du då det tack vare Nordnet? Om du nu svarade JA på både de ovanståden frågorna så kan inte du då skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om dem. Berätta vad du tyckte om de olika programmen de erbjuer, hur kvaliteten var på kundtjänsten om du var i kontakt med dem och även om du skulle rekommendera Nordnet om man själva skulle vilja investera pengar via något bolag. 

Med pålitliga och ärliga recensioner kan man verkligen komma långt, inte bara eventuellt framtida kunder men även företag som det är tal om erftersom de då vet om de ska göra några ändringar eller ej. 


Tips om man vill börja investera pengar i något bolag.