OmdömesStälle

  Recensioner Revolut

  Väldigt många av oss vill spara pengar. Vissa vill göra det för att de vill spara till något speciellt som kanske en resa, en ny dator eller något i den stilen. Medans andra helt enkelt vill spara pengar så att de ska ha pengar överlopps om något skulle hända. Men det är inte alltid så enkelt att spara pengar, för ofta vet man inte rikigt vad man spenderar sina pengar på. En sak man kan göra är att skria up varenda ska man köper för att hålla ordning på det sättet, men det är ganska tidkrävande och jobbigt att komma ihåg. Därför finns det i dagsläget appar som man kan ladda ner till mobilen där man kan se exakt på vad man har spenderat sina pengar. En app som kan göra detta heter Revolut.

  Information om företaget Revolut

  Under 2015 lanserades och grundades både företaget och applikationen Revolut. De som grundade företaget villa göra det eftersom allt idag handlar om pengar och finans och därför ville de skapa en applikation där man enkelt kan hålla reda på allting. Revolut vill bli en global online bank dit man kan vända sig oberoende om man är en privatperson eller företagare. Revolut finns i de allra fleta länder runt om i världen och om man skulle vilja läsa mer om företagets historia och vad de står för kan man göra det inne på deras hemsida.

  Revolut.

  Vad erbjuder Revolut?

  Inne på Revolut appen kan man sköta om och behandla sina pengar. Man kan tex skapa nya konton på endast några få minuter där man sedan kan spara pengar till något speciellt. I appen kan man även se en inbyggd budget och den kommer att visa varje månad hur mycket pengar man har spenderat, och även på vad man har spenderat pengar. Och när man ser den budgeten kan man sedan välja och kanske dra ner på en viss kategori för att kunna spara mer pengar. I appen kommer man varje gång att få en notifikation till mobilen om att det har spenderats pengar, vilket även är behändigt om det skulle vara så att man tappar bort sitt kort. Man kan även spärra sitt bankkort direkt inne i Revolut appen.

  Hur kan man kontakta Revolut vid behov?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom all informatin som finns där. Informationen finns på engelska, men där kan man se vilka frågor som oftast har blivit ställda och även villka villkor man ska följa. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå skulle vilja kontakta kundtjänsten kan man antingen gära det via ett frågeformulär som kan hittas på hemsidan eller via telefon. Om man inte känner sig nöjd över något och skulle vilja lämna in en reklamation kan man göra det genom att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av applikationen Revolut? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar ad du tyckte och tänkte om dem.

  Revolut
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Revolut

  Din recension

  FAQ

  Är Revolut ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Revolut. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Revolut?

  Revolut är huvudsakligen aktivt i Finanskategorin, mer specifikt inom Sparande, Betaltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Revoluts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.