Direct Ferries

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Direct Ferries kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Direct Ferries:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Direkt Ferries website erbjuder enkel och tydlig bokning av resor (70%), en snabb och logisk användarupplevelse (30%), samt ett bra pris (70%). Tyvärr finns det problem med att få tag i support vid eventuella problem (50%), pengar dras från kortet innan resan är bekräftad (40%), långsam uppdatering av sidor (30%), samt svårigheter med avbokning via hemsidan (50%). Sammantaget ger detta en blandad upplevelse för användarna av Direct Ferries webbplats.

“Fick information om pris via hemsidan”

👍 34   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Tim - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fick information om pris via hemsidan
  • Felaktig debitering och bristande platsgaranti
  • Svårigheter med återbetalning av pengar