Direct Ferries

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Direct Ferries kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Direct Ferries:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Direktferries erbjuder flexibla ombokningsmöjligheter och tydlig återbetalningsprocess, vilket uppskattas av många resenärer. Tyvärr är det dock problematiskt att få återbetalning vid avbokning, vilket har lett till svårigheter och förseningar för vissa kunder. Dessutom kan avbokningsprocessen vara besvärlig och förvirrande för vissa resenärer. Sammantaget verkar Direktferries ha en del förbättringsområden när det gäller deras returpolicy baserat på recensionerna. (40%)

“Svårigheter med återbetalning av pengar”

👍 5   👎 12

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Tim - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fick information om pris via hemsidan
  • Felaktig debitering och bristande platsgaranti
  • Svårigheter med återbetalning av pengar