Direct Ferries

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Direct Ferries kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Direct Ferries:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Direkt Ferries erbjuder bra priser och flexibla ombokningsmöjligheter (65%), en smidig bokningsprocess (70%) och en klar och tydlig hemsida (75%), vilket ger en trevlig online shopping upplevelse (85%). Tyvärr kan det finnas felaktig information om tillgänglighet och vissa problem med dyrare alternativ efter bokning (40%). Leveransen får höga betyg för enkelhet och bekvämlighet (88%), men vissa upplever begränsad flexibilitet (15%). Kundtjänsten får blandade recensioner med problem att nå företaget och långsamma svarstider (35%). Kommunikationen är varierande med klagomål på svårigheter att få kontakt med kundtjänst (30%). Webbplatsen erbjuder enkel bokning men har problem med support och avbokning (50%). Returpolicyen är flexibel men vissa kunder har haft svårigheter med återbetalningar och processen (40%). Sammantaget erbjuder Direkt Ferries en övergripande positiv upplevelse med förbättringsområden kring kundtjänst, kommunikation och webbplatsfunktioner.

Produkt

👍 54   👎 16

Direkt Ferries erbjuder bra priser och flexibla ombokningsmöjligheter (65%), med en smidig bokningsprocess (70%) och en klar och tydlig hemsida som gör det lätt att boka resan (75%). Det erbjuder enkla och bekväma bokningar (80%) och ger en trevlig online shopping upplevelse (85%). Å andra sidan kan det finnas felaktig information om tillgänglighet (50%) och otillräcklig kommunikation om flexibla biljetter (55%), samt problem med att välja hytter och dyrare alternativ efter bokning (40%). Sammantaget erbjuder Direkt Ferries en smidig och enkel bokningsprocess, men vissa kan uppleva problem med felaktig information och dyrare alternativ.

Leverans

“Felaktig debitering och bristande platsgaranti”

👍 28   👎 1

Leveransen av Direct Ferries får en hög andel positiva recensioner med användare som tycker att det är enkelt och bekvämt att använda tjänsten (88%). De flesta uppskattar den snabba och logiska processen för att få bokningen klar (75%). Flexibiliteten med biljetterna och möjligheten till snabba ändringar upplevs dock som något begränsad av vissa användare (15%). Sammantaget ger många nöjda kunder en övervägande positiv syn på Direct Ferries leverans.

Kundtjänst

“Svårigheter med återbetalning av pengar”

👍 46   👎 43

Kundtjänsten på Direct Ferries får blandade recensioner, med vissa kunder som uppskattar den snabba supporten och enkla bokningsprocessen (65%), medan andra har haft svårigheter att nå företaget vid problem och få svar på frågor (35%). Trots positivt bemötande och löften om återbetalning, finns det brister i tillgängligheten och svarstiden på mail och telefon behöver förbättras. Kunden har haft problem med avbokningar och har upplevt bristande kundservice från företaget. (130 ord)

Kommunikation

“Fick information om pris via hemsidan”

👍 51   👎 57

Kommunikationen från Direct Ferries är blandad med positiva och negativa recensioner. Många kunder tycker att det är lätt och smidigt att boka resan och att supporten är snabb när den behövs (70%). Dock finns det klagomål på långsamma svarstider, svårigheter att få kontakt med kundtjänst och problem med kommunikationen vid avbokning (30%). Förbättringar behövs för att öka tillgängligheten för kunder och för att minska missförstånd och besvär.

Webbplats

“Fick information om pris via hemsidan”

👍 34   👎 19

Direkt Ferries website erbjuder enkel och tydlig bokning av resor (70%), en snabb och logisk användarupplevelse (30%), samt ett bra pris (70%). Tyvärr finns det problem med att få tag i support vid eventuella problem (50%), pengar dras från kortet innan resan är bekräftad (40%), långsam uppdatering av sidor (30%), samt svårigheter med avbokning via hemsidan (50%). Sammantaget ger detta en blandad upplevelse för användarna av Direct Ferries webbplats.

Returpolicy

“Svårigheter med återbetalning av pengar”

👍 5   👎 12

Direktferries erbjuder flexibla ombokningsmöjligheter och tydlig återbetalningsprocess, vilket uppskattas av många resenärer. Tyvärr är det dock problematiskt att få återbetalning vid avbokning, vilket har lett till svårigheter och förseningar för vissa kunder. Dessutom kan avbokningsprocessen vara besvärlig och förvirrande för vissa resenärer. Sammantaget verkar Direktferries ha en del förbättringsområden när det gäller deras returpolicy baserat på recensionerna. (40%)


Om Direct Ferries

Direct Ferries är ett brittiskt företag som erbjuder en jämförelse- och bokningstjänst för färjebiljetter. Företaget grundades år 1999 och har sitt säte i London. Det agerar som en mellanhand mellan kunder och över 200 färjeoperatörer över hela världen, vilket möjliggör jämförelser av färjepriser, tider och rutter på en och samma plattform. Direct Ferries strävar efter att erbjuda sina kunder ett brett urval av färjeöverfarter till konkurrenskraftiga priser.


Kontaktinformation

🌐 www.directferries.seKategorier

Semestrar & Resor | Gruppresor