Direct Ferries

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Direct Ferries kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Direct Ferries:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Leveransen av Direct Ferries får en hög andel positiva recensioner med användare som tycker att det är enkelt och bekvämt att använda tjänsten (88%). De flesta uppskattar den snabba och logiska processen för att få bokningen klar (75%). Flexibiliteten med biljetterna och möjligheten till snabba ändringar upplevs dock som något begränsad av vissa användare (15%). Sammantaget ger många nöjda kunder en övervägande positiv syn på Direct Ferries leverans.

“Felaktig debitering och bristande platsgaranti”

👍 28   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Tim - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fick information om pris via hemsidan
  • Felaktig debitering och bristande platsgaranti
  • Svårigheter med återbetalning av pengar