wellvita

Alla recensioner

wellvita

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

wellvita

Kroppen är stark och i de allra flesta fallen orkar den ta oss igenom alla dagar år in och år ut. Men för att kroppen faktiskt ska orka så måste man respektera den och verkligen ta hand om den. Ingen är perfekt men det finns saker man göra för att hålla kroppen så glad som möjligt så att den ska orka ta oss igen ytterligare fler dagar och flera år. Som alla redan vet är det livsviktigt att man rör på sig så att både hjärtat och alla muskler i kroppen får arbeta. Många vet även att dieten är väldigt viktigt och att man inte ska dricka allt för ofta alkohol eller ta några andra typer av rusmedel. Men man kan även göra mindre saker för att göra kroppen lite gladare, som tex att ta olika vitaminer och tillskott som man kanske har brist på. Wellvita är ett företag som ebjududer produkter inom skönhet men även produkter för sexlivet, blodomloppet, immunförsvaret och så vidare. 

Är det säkert att beställa vitaminer och andra ätbara produkter online, eller är det bättre att gå till en fysisk butik och införskaffa dem? Finns det något jag borde veta om innan jag börjar ta olika saker eller kan jag ta vilka vitaminer som helst? Här på OmdömesStälle har vi valt att samla andra personers recensioner

Om Wellvita
Wellvita är ett företag som kommer från Danmark och de har skapat och sålt sina produkter sedan 1983. Företaget är ett familjeägt företag och under 2009 fick företaget sitt nuvarande namn samt att de då började erbjuda sina produkter online. I dag har företaget ungefär 80 personer anställda som befinner sig i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Holland och Tyskland. 

I nätbutiken finns alla de produkter som de säljer samt att de även finns en flik där man kan fylla i vad man skulle vilja ha hjälp med, som tex: viktminskning, minnet, vackert hår, sömn och så vidare. 

Det som Wellvita erbjuder
Produkter kan läggas till i den virtuella kundkorgen och på alla leveranser så tillkommer det 39 kr frakt oberoende hur stor beställning det är som görs. Efter att företaget har skickat iväg kundens paket så gäller en leveranstid på cirka 3 till 6 vardagar. Betalningen sker via faktura och efter att beställningen är gjord så skickar företaget ut en faktura till kunden som sedan ska betalas inom 14 dagar. Kunderna har 14 dagars ångerrätt på sin beställning. Kundtjänsten hos Wellvita är öppen under vanliga kontorstider på vardagar och den kan nås via telefon eller mejl. 

Har du handlar hos Wellvita?
Ifall det är så, så skulle vi som driver OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig tiden och skrev en egen recension om just Wellvita. Du kan berätta vad du tyckte om själva utbudet på produkterna, om du tyckte att själva shoppingen gick smidigt och om du fick hjälp med dem som du ville ha hjälp med. Lägg även till annan väsentlig information som du tror att kan vara bra att folk vet om innan dom handlar hos företaget. 


Video från företaget Wellvita.