Sensilab

Alla recensioner

Sensilab

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Zone Diet

Zone Diet

0 recensioner

Där ute finns det många olika dieter som man kan prova på. Det finns många olika orsaker till varför man kanske vill pr...

Sensilab

Vid alla vet redan hur viktigt det är att äta bra och näringsrik mat samt att träning och rörelse är livsviktigt. Dock är dessa ganska stora saker som kan vara både livs förändrande och ganska tidskrävande och därför just finns det även mindre saker man kan se till att göra för sin hälsa. Man kan till exempel börja att ta ett tillskott som antingen innehåller alla vitaminer och mineraler vi behöver, eller den typen av tillskott som rensar hela kroppen under några veckors tid. Sensilab är ett företag som har ett sortiment beståendes av flera olika produkter som har förbättra människans hälsa

Kommer jag att märka någon skillnad om jag börjar att ta ett tillskott som Sensilab eller inte? Varför ska jag handla hos detta företaget och är produkterna gjorda av bra kvalitet? Du ska inte glömma att du alltid har möjligheten att kostnadsfritt läsa recensioner här hos oss. 

Mer om Sensilab
Tre experter från Slovenien valde att säga upp sig och lämna ett av de största läkemedelsföretagen i landet för att grunda något nytt och det var så Sensilab kom till liv. Då dessa tre personer tog fram företaget fick de hjälp av sina söner, kollegor och andra kända experter för att utveckla ett produktsortiment inriktat på hälsa. Företaget lanserades under 2005 och har under årens gång öppnat flera fysiska butiker och även börjar erbjuda sin tjänst online på flera marknader. I dagsläget finns det åtta stycken fysiska butiker samt att de är verksamma på över 40 marknaden. I sortimentet finns det cirka 500 produkter inom olika kategorier som till exempel: viktnedgång, stress, skönhet, hälsa, detox och så vidare. 

Det som erbjuds hos Sensilab
Efter att kunden spenderat tid inne på sajten och hittat vad hen vill köpa kan den läggas till i kundkorgen och sedan kan köpet betala för direkt i kassan. De olika betalningsmetoderna som finns att välja mellan är: kreditkort, bankbetalning, via Klarna eller med PayPal. Alla beställningar som överstiger 500 kr kommer att levereras gratis till Sverige, annars läggs det till en avgift på 59 kr som kunden får stå för. Sensilab behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt och efter att paketet lämnar lagret kommer kunden att kunna spåra sitt paket under den normala leveranstiden på 6-8 arbetsdagar. Om en kund fått hem en produkt och provat den men inte känner sig helt nöjd är det ännu möjligt inom 30 dagar att få pengarna tillbaka. För att ställa frågor eller göra en retur ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras med chatten på sajten. 

Åsikter om Sensilab
Har du någon erfarenhet av detta företaget och deras produkter? Är produkterna värda sitt pris, märkte du någon skillnad före och efter och varför tycker du att man ska handla hos dem? Du kan skriva en recension där du besvara dessa frågor men även lägger till annat som du känner att du vill berätta, förutsatt att det är relevant och ärligt kommer recensionen att bli bra. 


Vad man ska äta för att må bra.