Nordic Kings Supplements

Alla recensioner

Nordic Kings Supplements

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Nordic Kings Supplements

De flesta vet säkert att under de senaste åren har det blivit väldigt pop att många väljer att ta olika typer av tillskott dagligen. Eftersom det finns så många där ute som väljer att ta tillskott, så finns det även många olika företag som har valt att ta fram olika typer av tillskott, som ska vara bra för olika saker. Nordic Kings Supplements är ett företag som har valt att spara inälvor från olika djur, och sedan skapa tillskott. 

Varför ska jag välja att just ta tillskott som är gjort på inälvor, och vad ska det egentligen vara så bra för? Innan jag gör min beställning, skulle jag vilja höra andra personers erfarenheter för att se om produkterna verkligen fungerar innan jag gör min beställning. Vi har här på OmdömesStälle valt att samla recensioner av personer som redan har olika typer av åsikter om olika företag. 

Om företaget Nordic Kings Supplements
På företaget arbetar det ett gäng hälsonördar, biohackers samt Paleo entusiaster och de har valt att därför skapa tillskott till människor som är gjorda på djurs inälvor. Företaget kommer från Sverige och de har varit verksamma på marknaden under några års tid, och inälvorna som företaget använder sig av kommer från Svenska, ekologiska och KRAV certifierade nötdjur. Produkterna som företaget säljer kan köpas direkt via deras hemsida, och kunderna kan välja på vilket språk de använder hemsidan på. 

När företaget skapar sina produkter så använder de sig av en torkningsmetod som bevarar de värmekänsliga vitaminerna och mineralerna

Vad erbjuder Nordic Kings Supplements?
I sitt sortiment har företaget några olika typer av tillskott och detta är tex: organmix, nötlever, nötnjure samt nöthjärna. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning kan hen räkna med en leveranstid på mellan 1 - 3 arbetsdagar. Postnord är det företaget som levererar kundernas paket, och om det görs beställningar på mindre än 500 kr så står kunden för en fraktkostnad på 49 kr. I annat fall behöver kunden inte betala någon fraktkostnad. Kunderna har även möjligheten att få paketet levererat hem i brevlådan, om det ryms. Kunderna har möjligheten att inom 14 dagar efter mottagandet av produkten att ångra sig och lämna tillbaka någon produkt. För att en retur ska kunna bli godkänd ska produkten ligga i originalförpackning, och den ska vara väl emballerad och i fint skick. Om kunderna vill göra en retur, eller om de annars har några frågor eller funderingar så har Nordic Kings Supplements en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Åsikter och tankar om Nordic Kings Supplements
Har du valt att ta inälvor som ett tillskott, och köper du då in dessa produkter via detta företaget? Kan inte du då berätta om du märker någon skillnad då du började äta dessa produkter, om du tycker att produkterna smakar något och om du skulle säga att alla borde äta dessa produkter. Kom ihåg att berätta varför du tycker som du gör. 


Tips på vad man ska äta efter träning.